«Έτρεχε όλο το πρόσωπο της με αίμα» - Σοκάρει ο γνωστός ποδοσφαιριστής που απεγκλώβισε τη Χριστίνα Σούζη από το αυτοκίνητό της

Βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP -  Protothema - Δημήτρης Τυχάλας
NDP - Protothema - Δημήτρης Τυχάλας

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η Χριστίνα Σούζη την Τετάρτη 7/6 με τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ να τουμπάρει με το αυτοκίνητό της, την ώρα που οδηγούσε στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν, πως η γυναίκα μεταφέρθηκε απευθείας με ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ωστόσο ο άνθρωπος, που τυχαία βρέθηκε στο σημείο και την απεγκλώβισε ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή, που είδε το αμάξι της Σούζη να τουμπάρει, αλλά την κατάσταση στην οποία ήταν η γυναίκα τη στιγμή του τροχαίου.

Οι περιγραφές του γνωστού ποδοσφαιριστή που απεγκλώβισε τη Χριστίνα Σούζη

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο, που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου.

Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα και της είπα ''Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε''. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα, που είναι μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε», είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της

«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος, είναι εννέα ετών. Έχω δύο κόρες αλλά καμία δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία. Η μία είναι νηπιαγωγός και η άλλη έχει ασχοληθεί με τη μεταναστευτική πολιτική. Βγάζουν και οι δύο καντήλες με τα μαθηματικά.

Έβγαζα περισσότερα χρήματα όταν έκανα ιδιαίτερα στα μαθηματικά, παρά τώρα με τη μετεωρολογία. Αν δεν παρουσίαζα τον καιρό, θα ήθελα να παρουσιάσω μία ταξιδιωτική εκπομπή. Παρατηρώ τα σημάδια της φύσης γιατί μου αρέσει, με ενδιαφέρει να μου πει τι καιρό θα κάνει τον χειμώνα ένας 90χρονος γέροντας που ζει σε ένα χωριό.

Με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω. Ο σύζυγός μου παραπονιέται που λείπω αρκετές ώρες λόγω της δουλειάς. Είναι βιολόγος, ασχολείται με το εμπόριο.

Έχει αλλάξει ο καιρός, τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πιο συχνά. Υπάρχει κλιματική αλλαγή. Δεν γίνεται να έρχονται η μία κακοκαιρία μετά την άλλη, χωρίς να φταίει κάτι. Ο μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό!

Η ΕΜΥ βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών. Πρώτα ήταν το Αστεροσκοπείο, τώρα τα δίνει η ΕΜΥ. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το «Ελπίδα» δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι», κατέληξε η Χριστίνα Σούζη, η οποία πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα ληστείας.