Ο άντρας για τον οποίο ήθελε να ταξιδέψει η Μακρυπούλια στη Σάμο - Αποκαλύφθηκε η σχέση τους

Μετά το σάλο που έγινε με την αεροπορική εταιρεία και την πτήση που έχασε η Ζέτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Zeta Makripoulia
Instagram - Zeta Makripoulia

Ένα πρόσφατο ξέσπασμα είδαμε πρόσφατα από τη Ζέτα Μακρυπούλια στα social media με την παρουσιάστρια - ηθοποιό να μη συνηθίζει να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για προσωπικά της ζητήματα.

Πιο αναλυτικά, η Μακρυπούλια ήταν εξοργισμένη με αεροπορική εταιρεία, καθώς έχασε την πτήση της για το νησί της Σάμου, όταν εκείνη επισκέφτηκε για λίγο την τουαλέτα του αεροδρομίου (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

O λόγος που ήθελε να ταξιδέψει η Ζέτα Μακρυπούλια στη Σάμο

Η Ζέτα δεν αποκάλυψε το λόγο, που το εν λόγω ταξίδι ήταν τόσο σημαντικό για εκείνη κάτι, που ωστόσο φανέρωσε την Τετάρτη 7/6 το ρεπορτάζ του Super Kατερίνα. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και συγκεκριμένα ο γάμος πολύ καλού συνεργάτης της Μακρυπούλια ήταν ο λόγος, που θα πήγαινε στη Σάμο, αφού η νύφη καταγόταν από το νησί...με τη Ζέτα να μη φτάνει ποτέ στον προορισμό της.

Η απάντηση της εταιρείας για το περιστατικό με τη Μακρυπούλια

Όπως παρουσιάστηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ στην εκπομπή Πρωινό μας την Δευτέρα 5/6, η εταιρεία δεν έμεινε άπραγη και έδωσε την δική της απάντηση.

«Καθημερινά οι άνθρωποι μας εφαρμόζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας των επιβατών μας, τόσο στο έδαφος όσο και στην πτήση», ήταν τα λόγια των αρμόδιων.