Happy Day: «Ρώταγε συνέχεια πως...» - Άναυδη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη νέα μαρτυρία για το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη

Μίλησε ζωντανά στην εκπομπή ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που την έσωσε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Happy Day: «Ρώταγε συνέχεια πως...» - Άναυδη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη νέα μαρτυρία για το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 στην Κηφισίας με πρωταγωνίστρια της Χριστίνα Σούζη (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο), ο Βασίλης Κωνσταντίνου που την διέσωσε παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα o γνωστός ποδοσφαιριστής περιέγραψε με περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή Happy Day πως συνέβη ακριβώς το ατύχημα αφήνοντας άναυδους τόσο την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσο και την ομάδα της.

Οι νέες πληροφορίες για το τροχαίο με πρωταγωνίστρια της Χριστίνα Σούζη

«Το είδα το ατύχημα από την αρχή, από την ώρα που το αυτοκίνητο ξεκίνησε. Ήμασταν στην Κηφισίας, εκεί που είναι και ο ουρανοξύστης και ξαφνικά όπως κατέβαινα την Κηφισίας ακούω έναν θόρυβο σπασμένων τζαμιών και μετά άκουγα ένα βουητό που ήταν το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη το οποίο ήταν ανάποδα, με τις ρόδες στον ουρανό. Σύρθηκε στην Κηφίσιας γύρω στα 8 μέτρα. Δεν ενεπλάκη κανένα άλλο αυτοκίνητο. Η κα. Σούζη ήταν τυχερή άτυχη. Ήταν τυχερή γιατί τα αυτοκίνητα μόλις ξεκινούσαν από το φανάρι και δεν είχαν αναπτύξει σχετική ταχύτητα κι έτσι δεν χτύπησε.

Δεν φώναξε ούτε βοήθεια. Εγώ με το που σταμάτησε το αυτοκίνητο της κα. Σούζη πήγα να δω από το τζάμι, δίπλα της. Είχε τις αισθήσεις της απλώς έτρεχε πολύ αίμα από τη μύτη κι από το φρύδι. Ήταν λίγο σοκαρισμένη και προσπάθησα ας πούμε να την ηρεμήσω. Της είπα μην κουνιόσαστε. Πίστευα ότι στο πίσω κάθισμα θα ήταν κι άλλα άτομα, κοίταξα δεν ήταν. Προσπαθούσα να βρω τρόπο για να την βγάλω. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα από μια χαραμάδα, ήρθε ένας άλλος κύριος γιατί δυσκολεύτηκα. Κατά κάποιο τρόπο η πόρτα είχε επαφή με την άσφαλτο. Μετά όμως την ανοίξαμε, μου είπε ότι πονάει μόνο στη μέση. Η μύτη της και το πρόσωπό της έτρεχε συνέχεια αίμα. Προσπαθούσε να καταλάβει και ρώταγε συνέχεια πως έγινε αυτό το συμβάν», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Σιδερένια και περαστικά Χριστίνα μας», ανέφερε ύστερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είναι καλά στην υγεία της και νομίζω ότι σύντομα, μόλις συνέλθει από το σοκ, θα επιστρέψει» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου κλείνοντας το θέμα.