«Η Χριστίνα απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και...» - Η ανακοίνωση του Άκη Παυλόπουλου στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Τα φιλά μας, την ζεστασιά μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Χριστίνα απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και...» - Η ανακοίνωση του Άκη Παυλόπουλου στον αέρα του ΣΚΑΙ

Τεράστια ανησυχία προκάλεσε το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου. Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ για άγνωστους λόγους φέρεται πως γύρισε ανάποδα, με την ίδια να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο - δείτε βίντεο ντοκουμέντο.

Νωρίς το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΙ, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση έστειλαν, μέσα από την εκπομπή Πρώτη Εικόνα, τα περαστικά τους και την αγάπη τους στην αγαπημένη μετεωρολόγο.

Τα λόγια του Άκη Παυλόπουλου για την Χριστίνα Σούζη

«Τρομάξαμε χθες, γιατί ένας δικός μας άνθρωπος, ένας δικό σας άνθρωπος, η Χριστίνα Σούζη, μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Το αυτοκίνητό της ανετράπει. Ευτυχώς η Χριστίνα απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Τραυματίστηκε ελαφρά. Τα φιλά μας, την ζεστασιά μας», είπε ο Άκης Παυλόπουλος ενώ ανέφερε πως η ίδια έχει κάνει και την πρώτη της ανάρτηση.

Σοκάρει ο γνωστός ποδοσφαιριστής που την απεγκλώβισε από το αυτοκίνητό της

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν, πως η γυναίκα μεταφέρθηκε απευθείας με ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ωστόσο ο άνθρωπος, που τυχαία βρέθηκε στο σημείο και την απεγκλώβισε ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή, που είδε το αμάξι της Σούζη να τουμπάρει, αλλά την κατάσταση στην οποία ήταν η γυναίκα τη στιγμή του τροχαίου.

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο, που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου.

Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα και της είπα ''Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε''. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα, που είναι μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε», είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.