«Θα τον κηδέψουμε με το αγαπημένο του κοστούμι» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Νικόλας Φλωρινιώτης για τον πατέρα του

«Ζούσα μαζί με τους γονείς μου και η απουσία του είναι πολύ αισθητή στο σπίτι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα τον κηδέψουμε με το αγαπημένο του κοστούμι» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Νικόλας Φλωρινιώτης για τον πατέρα του

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νικόλας, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, ανακοινώνοντας πως η κηδεία του πατέρα του θα πραγματοποιηθεί αύριο 9/6 στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον αγαπημένο του πατέρα, δηλώντας πως αν ξαναγεννιόταν πάλι τον ίδιο θα ήθελε να έχει, ενώ ξέσπασε σε κλάματα από την συγκίνηση.

Τα συγκινητικά λόγια του Νικόλα Φλωρινιώτη για τον πατέρα του

«Εγώ ζούσα μαζί με τους γονείς μου και η απουσία του είναι πολύ αισθητή στο σπίτι. Είναι πολύ δύσκολο και ειδικά η αυριανή μέρα για εμάς θα έχει πολύ πόνο να χαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα», ανέφερε αρχικά.

«Τα τελευταία δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του, είχε ΧΑΠ. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε. Είναι αλήθεια, με το που έκανε το τρίτο εμβόλιο και έφυγε στην Κύπρο για περιοδεία, σε τρεις μέρες μπήκε στο νοσοκομείο. Επιδεινώθηκε πάρα πολύ το ΧΑΠ που είχε. Γύρισε πίσω με 85 οξυγόνο. Τον είχαμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία που υπήρχαν, δεν έβρισκαν τι έχει. Εκτός από το ΧΑΠ είχε λαχάνιασμα.

Δείτε επίσης: Δάκρυσε η Άννα Φλωρινιώτη για τον πατέρα της: «Πήγε να σηκωθεί μόνος του, έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω...» -

Δεν μπορούσε να σηκωθεί και ειδικά τις τελευταίες δέκα μέρες ούτε μέχρι την τουαλέτα. Κάπνιζε πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Έκανε και λάθη... κάπνιζε ενώ έκανε χρήση οξυγόνου. Ήταν από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι καθηλωμένοι», εξομολογήθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Μια μέρα που τον είδα τρόμαξα πραγματικά, δε μπορούσε να πάρει ανάσα, όμως ήταν καλά μετά. Και τη μέρα που πέθανε ήταν καλά, μπήκε στο Facebook, έκανε like έκανε τις αναρτήσεις του. Έγινε ξαφνικά, έπαθε ανακοπή. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Τον είχαν διασωληνώσι, είχε παλμούς, αλλά μας έδωσαν λίγες ελπίδες. Στο πάτωμα τον βρήκαν ζωντανό, τον βρήκε η νοσοκόμα, είπε δεν είμαι καλά και μετά έγινε...».

«Εγώ τον είδα δυο μέρες πριν πεθάνει, ήταν να πάμε εκείνη την ημέρα για να κάτσουμε, αλλά δεν τον προλάβαμε... Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπάω και αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα να είχα. Ήταν τόσο καλός πατέρας και πάρα πολύ καλός άνθρωπος», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ενώ, ανακοίνωσε: «Αύριο θα τον κηδέψουμε όπως του αξίζει, θα φύγει σαν βασιλιάς. Και με το αγαπημένο του κοστούμι εννοείται, του βασιλιά. Και με ποντιακή λύρα. Θα τον τιμήσουμε, να φύγει έτσι όπως του αξίζει».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν στα social media, με το twitter να σημειώσουμε πως πήρε "φωτιά" με την είδηση του θανάτου του.