«Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι» - Σπάραξε στο κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

«Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου o κ Γιάννης, το έχω ξαναπεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι» - Σπάραξε στο κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου, και αναφέρθηκε στον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη. Η τραγουδίστρια λοιπόν, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ λίγο νωρίτερα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του γιου του Νικόλα.

Τα δάκρυα της Γαρυφάλλου για τον Φλωρινιώτη

«Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου o κ Γιάννης, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Τον γνώρισα όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος. Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του λέω ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και όταν ήταν να φύγω τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του.

Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα σε ένα στόρι ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό.

Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι σαν ένα παιδί που ήθελε να ακούσεi καλό λόγο. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Δεν είχαμε παρεξηγηθει απλά είχε σπάσει η σχέση μας. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της», εξομολογήθηκε.

Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν μετά την τρίτη δόση του εμβολίου

Η κόρη του μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά την τρίτη δόση, η υγεία του πήρε την κάτω βόλτα...

«Ο πατέρας μας μας έλεγε ότι μετά το τρίτο εμβόλιο που έκανε για τον κορωνοϊό άρχισαν τα προβλήματα υγείας. Ότι άρχισε να του κόβεται η αναπνοή και άρχισε να νοσηλεύεται σε νοσοκομεία. Την τρίτη δόση την έκανε τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο πριν φύγει για περιοδεία στην Κύπρο, όπου τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί στο Θριάσιο με έντονους πόνους. Εισήχθη με λοίμωξη δεύτερου βαθμού στο αναπνευστικό σύστημα, με το οξυγόνο του να είναι αρκετά χαμηλό, ενώ λίγες ημέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε», αποκάλυψε η Άννα Φλωρινιώτη.

Άννα Φλωρινιώτη