«Διαβάζω σήμερα το πρωί ότι του χρόνου δε θα είμαι» - Ο διάλογος Καινούργιου με Μικρούτσικο για το μέλλον του στο Super Κατερίνα

«Ποιο σπίτι;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Διαβάζω σήμερα το πρωί ότι του χρόνου δε θα είμαι» - Ο διάλογος Καινούργιου με Μικρούτσικο για το μέλλον του στο Super Κατερίνα

Σε έναν απολαυστικό και γεμάτο νόημα διάλογο προχώρησαν σήμερα 8/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή στον ALPHA και στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Πριν από μερικές ημέρες, δήλωσε στις κάμερες πως δεν γνωρίζει που θα είναι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με πολλούς να σκέφτονται πως μπορεί να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ALPHA, ειδικά και μετά τον τελευταίο πολύ δυνατό του καβγά με την παρουσιάστρια.

Τι συνέβη με Καινούργιου - Μικρούτσικο

«Με ρωτήσανε προχθές - με περίμεναν με τούρτες αλλιώς δε θα σταμάταγα - αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή και τους είπα ότι δεν ξέρω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι δυνατόν να κάνουν αυτήν την ερώτηση; Κι εμένα με ρώτησαν κι είπα είναι τιμή μας να είναι ο Ανδρέας. Ο Ανδρέας αποφασίζει τι θα κάνει. Διαβάζω διάφορα ότι θα βγαίνεις από το σπίτι. Πώς θα βγαίνεις από το σπίτι;» απόρησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από το σπίτι γιατί; Τι είμαι; Άλλο θέλω να πω. Εγώ, λοιπόν, όταν με ρώτησαν, είπα ότι δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω. Είτε ο Θέμης, είτε ο Νίκος, είτε εσύ να μου πούνε "θα είστε του χρόνου;", αυτό είναι μια πρόταση και θα απαντήσω. Αλλά όταν δεν έχω μιλήσει με κάποιον τι να πω; Θα είμαι ή δεν θα είμαι; Τον Νίκο Κοκλώνη έχω να τον δω από τότε που πήγα για την Eurovision στο J2US. Μερικά μου έρχονται και διάβασα σήμερα από ένα έγκριτο σάιτ ότι είπα πως δεν θα είμαι εδώ του χρόνου. Καταπληκτικό. Τεράστιος τίτλος. Όταν λέω δεν ξέρω, δεν σημαίνει ότι δεν...» διευκρίνισε ο παρουσιαστής.

«Ανδρέα μου είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχεις άπειρες προτάσεις κι εσύ αποφασίζεις που θα είσαι, τι θα κάνεις και θέτεις τους όρους» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον ίδιο να ανταπαντά «Γνωρίζω όσο εσείς ποιος είμαι, αλλά οφείλω σε κάποια πράγματα να είμαι τυπικός. Το ότι δεν ξέρω δεν σημαίνει ούτε κριτική, ούτε κλείσιμο ματιού, ούτε τίποτα».

«Η πρόθεση είναι ότι η ομάδα συνεχίζει κανονικά, αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας θα κάνει την δική του κουβέντα» δήλωσε κλείνοντας την κουβέντα η παρουσιάστρια.