«Το έχασε ο Λεοπόρδος… πώς τον είπαμε;» - Απίστευτο σαρδάμ στον αέρα της ΕΡΤ από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ξέσπασαν όλοι στα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το έχασε ο Λεοπόρδος… πώς τον είπαμε;» - Απίστευτο σαρδάμ στον αέρα της ΕΡΤ από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ένα απίστευτο σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σήμερα 8/6 το μεσημέρι, την ώρα μιλούσε για την Villa Leopolada στην Γαλλική Ριβιέρα.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για την ιστορία της εν λόγω βίλας και τους αγοραστές της, έκανε λάθος τα ονόματα με αποτέλεσμα όλοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Το σαρδάμ του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Το κατοίκησε πρώτα ο Λεοπόλδος Β’ το Βελγίου. Πήγε να το αγοράσει ένας Ρώσος μεγιστάνας ο Προκόροφ. Η προσφορά ήταν 390 εκατομμύρια ευρώ. Λέει το κλείνω, δίνει το καπάρο, έγινε η αρραβώνα 39 εκατομμύρια. Ήρθε η κρίση με την Ρωσία, έσπασε η συμφωνία κι έχασε την προκαταβολή, πάει το 10%. Το έχασε ο Λεοπόρδος... πώς τον είπαμε;», είπε ο παρουσιαστής μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια του.

Διαβάστε επίσης: «Είναι παντρεμένος, έχει και δυο παιδάκια! Εγώ με αυτόν παλιά...» - Άφωνη η Μελιτά με την αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Θέλει να αποκαλύψει το "βρώμικο" παρελθόν μας! Έχουμε υπάρξει εραστές

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένας από τους διάσημους, ο οποίος έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μέσα από την εκπομπή του, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, τον έχουμε δει πολλές φορές να αποκαλύπτει διάφορες πτυχές αυτής, ιδιαίτερα όταν φτάνουν στο πλατό καλεσμένοι του, με τους οποίους έχει πολύ στενές σχέσεις και εκτός τηλεόρασης.

Την Τετάρτη 12/4, λοιπόν, η Βάνα Πεφάνη είναι εκείνη που βρέθηκε στο πλευρό του για να μιλήσει για την καριέρα της και την ζωή της, όμως κατέληξαν να μιλούν για το "βρώμικο" παρελθόν τους, όπως το αποκάλεσαν, εξηγώντας πως έχουν υπάρξει μαζί...

Διαβάστε επίσης: «Έχουμε φιληθεί, έχουμε κάνει αγκαλιές σε κάτι κρεβάτια με εσώρουχα, θυμάσαι;» - "Κοκκίνησε" ολόκληρος ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Φ.Σ.: Θέλει να αποκαλύψει ένα "βρώμικο" παρελθόν που είχαμε μεταξύ μας.

Β.Π.: Νομίζω ότι πρέπει να το πω. Είναι η ώρα.

Φ.Σ.: Έχουμε υπάρξει εραστές

Β.Π.: Έχουμε υπάρξει μαζί. Εραστές κι εσύ; Περίμενε, ένα ένα.

Με την Βάνα να εξηγεί: «Έχουμε υπάρξει μαζί, το '92, σε μια ωραιότατη σειρά της ΕΡΤ, που λεγόταν Νέμεσις» και η Τζένη Μελιτά ρώτησε: «Και τι κάνατε στη σειρά;».

«Ήμουν εγώ με κάποια, κι εκείνη ήταν με κάποιον, αλλά ερωτευτήκαμε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και εκείνη επισήμανε: «Υπήρχε έρωτας, υπήρχε και πολύ γέλιο. Ήμασταν πιτσιρίκια, σούργελα. Βρισκόμασταν στο γύρισμα και ήταν η παιδική χαρά μας. Δηλαδή περίμενα να δω τον Φώτη, γιατί αν δεν έβλεπα τον Φώτη, δεν πέρναγα καλά».