«Το σύστημά μου σιγά σιγά αποχαιρετά...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το φινάλε του από τον ΣΚΑΙ

Επική σκηνή στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το σύστημά μου σιγά σιγά αποχαιρετά...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το φινάλε του από τον ΣΚΑΙ

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και για το τέλος της συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς, γεγονός που ανακοίνωσε και σήμερα Πέμπτη 8/6 στην έναρξη καλωσορίζοντας του τηλεθεατές και τους συνεργάτες του.

Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός στο δάχτυλο του που έδειξε με έναν... χιουμοριστικό τρόπο στην κάμερα, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία της τελευταίας εκπομπής.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το φινάλε

«Το σύστημά μου σιγά σιγά αποχαιρετά με έναν περίεργο τρόπο την τηλεόραση... Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά, φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πηγαίνουμε κατευθείαν για εκλογές 25 Ιουνίου και 30 Ιουνίου, φύγαμε!» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε την μπηχτή που είχε πει για τις εκλογές).

Η αποκάλυψη της Ματίνας Νικολάου για το φινάλε

«Κλείνουμε 30 Ιουνίου! Eννοείται ότι θα μου λείψει η Βάνια! Είναι ένας ρόλος που αγαπώ και που αγάπησε και ο κόσμος πολύ. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά. Κατά βάθος είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν μου βγαίνει έτσι όπως βγαίνει στη Βάνια. Απλώς, μέσω της Βάνιας το ευχαριστιέμαι κι εγώ πιο πολύ, ξέρεις παραμυθιάζομαι. Δεν ξέρω πόσο Βάνια θα μου μείνει στη ζωή μου, ελπίζω να μου μείνει αρκετή, τη χρειάζομαι» είπε και συνέχισε:

«Δεν με έχουν επηρεάσει αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής, δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση, γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο, οπότε όλα καλά. Δεν έχω φανταστεί να αναλάβω μια εκπομπή, αλλά σε ένα σίριαλ πολύ ευχαρίστως».

Η Ματίνα αναφέρθηκε και στον γιο της λέγοντας: «Ο γιος μου είναι 15 χρόνων, κάνει πολλά πράγματα μόνος του, δεν με έχει ανάγκη ήδη. Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή. Τον έχω ρωτήσει, δεν νομίζω ότι θα του άρεσε να γίνει ηθοποιός, αλλά του αρέσει πάρα πολύ η μουσική, ασχολείται με πάθος και είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα».