«Όταν είχα πρωτοξεκινήσει, ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου...» - Σοκάρει η Ανθή Βούλγαρη

Η δημόσια καταγγελία της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν είχα πρωτοξεκινήσει, ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου...» - Σοκάρει η Ανθή Βούλγαρη

Καλεσμένη στην εκπομπή Night Out του MEGA, θα βρεθεί απόψε Πέμπτη 8/6 η Ανθή Βούλγαρη σε μια συνέντευξη που δεν την έχουμε ξαναδεί. Η παρουσιάστρια, θα μιλήσει για όλους και για όλα και πρόκειται να κάνει πρωτοφανείς αποκαλύψεις.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της, πρόβαλε η εκπομπή Mega Καλημέρα, στο οποίο μιλά για το ξεκίνημα της καριέρας της και τον γνωστό άνδρα της showbiz που της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού αλλά αρνήθηκε.

Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη

«Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει, ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου είχε ζητήσει να βγούμε ραντεβού και του είχα πει όχι και μου είπε, “με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά”. Τον είδα λοιπόν κάποτε, ενώ είχα προχωρήσει τη δουλειά μου, και του είπα, “είδες τελικά που πήγα μπροστά”» εξομολογείται (δείτε εδώ τον επί πολλά χρόνια σύζυγό της).

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την τρόμαξε

Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα κατέρρευσε στον αέρα του MEGA, (δείτε εδώ τον λόγο) αναφέρθηκε στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη έκανε λόγο για την «Κοινωνία ώρα Mega», τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

«Δεν μπορώ να συνηθίσω το πρωινό ξύπνημα. Η πρωινή ζώνη είναι συνήθεια, αλλά είναι δύσκολη ζώνη. Στις αρχές με έπαιρνε λίγο από κάτω όταν έβλεπα ότι δεν πηγαίναμε καλά. Και εγώ και ο Ιορδάνης είμαστε πολύ θετικοί άνθρωποι.

Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας είδα ότι και ο Ιορδάνης ήθελε να ακολουθήσει το ρυθμό μου που ήταν πιο χαλαρός. Δεν έχουμε συζητήσει με το κανάλι για του χρόνου, αλλά θα θέλαμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε. Θέλω να… γεράσω με τον Ιορδάνη», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε στη συνέχεια: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα, έμαθα να ακούω το σώμα και την ψυχή μου. Όταν το σώμα και η ψυχή μου λένε “όχι” πρέπει να σταματάω. Φοβήθηκα αφότου έκανα το χειρουργείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ χειρουργείο ήταν».