Υποστηρίζουν πως είναι φίλες αλλά δεν συναντιούνται - Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Τούνη και την Αλεξανδράκη

«Δεν καθόμαστε όλη την ημέρα και πίνουμε καφέ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τελευταία η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι εμφανές, πως δεν κάνουν την ίδια παρέα με αυτή, που έκαναν στο παρελθόν, ενώ παράλληλα έχει γραφτεί, πως οι δύο γυναίκες έχουν τσακωθεί.

Τα social media είναι η κύρια πηγή, που ο κόσμος έβλεπε όσα έκαναν μαζί οι δύο instagramers και έτσι οι μειωμένες αναρτήσεις τους, έφεραν τις ερωτήσεις των ακολούθων τους σχετικά με το αν έχουν τσακωθεί ή όχι.

Η Ιωάννα από τη μεριά της έχει απαντήσει επί του θέματος (δείτε εδώ) και την Τετάρτη 7/6 το βράδυ μέσω instagram είδαμε και την νέα απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η νέα απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη

«Πάμε να πούμε για άλλη μία φορά αυτονόητα πράγματα! Δε σημαίνει ότι δεν μιλάμε ή ότι έχουμε τσακωθεί με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Απλά αυτό το διάστημα έτρεχα πάρα πολύ με τις δουλειές μου. Η Ιωάννα το ίδιο με δικές της δουλειές. Είμαι εκτός εγώ, πάω και έρχομαι όλη την ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε τέτοια σενάρια… Δες εδώ, με αγαπάνε, όλα καλά είναι! Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Όλα καλά είναι. Μη βλέπετε δράκους και φαντάσματα.

Είμαστε μια χαρά. Τώρα, πρώτα ο θεός, θα βρεθούμε σε λίγες μέρες. Είχε και αυτή τη μετακόμιση, είχα και εγώ με το μαγαζί τρέξιμο, κάνω πράγματα, δουλεύουμε. Δεν καθόμαστε όλη την ημέρα και πίνουμε καφέ δεν ξέρω πως το έχετε κάποιοι στο μυαλό σας αλήθεια», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πριν λίγο καιρό η Αλεξάδράκη είχε τονίσει για την Τούνη

Την Τετάρτη 24/5 είδαμε τις δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Super Κατερίνα μετά από δηλώσεις, που παραχώρησε στην εκπομπή,

«Εγώ αυτό το διάστημα πραγματικά έτρεχα ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει ένα μωρό παιδί, έκανε μετακόμιση. Πως το είχε πει και ο Ηράκλειτος; ''Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται''. Οπότε όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο, έχω αρχίσει και κουράζομαι», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.