«Δημητρούλα φιλάκια...» - Η Τούνη ''έσπασε'' τη σιωπή της για το λόγο που δε βγαίνει πια με την Αλεξανδράκη

Από εκεί που ήταν κάθε μέρα μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram / @j.touni
instagram / @j.touni

Οι αλλαγές στη ζωή της Ιωάννας Τούνη είναι κάτι συνεχές τον τελευταίο καιρό, αφού η γνωστή influencer από τη στιγμή, που αποφάσισε να γίνει μητέρα, παράλληλα έκανε το μεγάλο βήμα να κατέβει στην Αθήνα και να εγκατασταθεί στην πόλη.

Ο λόγος; Η οικογένεια, που δημιούργησε με το Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο μικρός νουνίτο, που άλλαξε μια για πάντα τη ζωή τους! Τελευταία μάλιστα το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι και έτσι ο ελεύθερος τους χρόνος είναι ελάχιστος! (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από το σπίτι τους).

Πολλοί ήταν λοιπόν εκείνοι, που ρωτάνε μέσα από τα social media την Τούνη για το αν μιλάει με τη Δήμητρα Αλεξάνδράκη και έχουν τσακωθεί, αφού έχουμε καιρό να δούμε κάποια συνάντηση τους. Την Τρίτη 16/5 η απάντηση ήρθε και από τις δύο με την Ιωάννα και τη Δήμητρα να διαψεύδουν κάθε φημολογούμενο τσακωμό.

Η εξήγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και τη Ιωάννας Τούνη για το αν έχουν τσακωθεί

«Κάτι άσχετο αλλά δεν αντέχω άλλο! Δεν έχουμε μαλώσει με τη Δήμητρα είμαστε πολύ φίλες, πολύ αγαπημένες, όλα είναι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν το βλέπετε έχω κάτι ζόρια εδώ πέρα, βάζουμε φωτιστικά...Το μόνο που λείπει από τη ζωή μου μαζί με το μωρό είναι η Δήμητρα να φωνάζει...δε θα μπορέσω να το διαχειριστώ. Δημητρούλα φιλάκια, τα λέμε σε κανένα μηνάκι», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτηση της Αλεξανδράκη για το πρόσφατο ατύχημά της

Εδώ και λίγο καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό, όπως και η φίλη της η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ φωτογραφίες της επιχειρηματία). Η εβδομάδα του μοντέλου δεν είχε ξεκινήσει καλά, καθώς όπως έγινε γνωστό, είχε τροχαίο ατύχημα, όταν οδηγούσε επί της Ιερά Οδού στο ύψος του Μεταξουργείου και χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

«Παιδιά, τελικά έφαγα πολύ σοβαρό τράνταγμα, έτσι; Εχθές ζορίστηκα τόσο πολύ, δεν ξέρω πως έβγαλα τη μέρα, αισθανόμουν έτσι το κεφάλι μέσα να κουνιέται, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν μια τρομερή δυσφορία. Πόνος στον αυχένα και ξεκίνησε και πόνος στην πλάτη, δεν ξέρω πώς έβγαλα όλη την μέρα. Τώρα νιώθω λίγο τον αυχένα μου, το κεφάλι μου το νιώθω καλά», είχε πει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.