«Έκανα μια ερώτηση και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα, δεν υπήρχα εγώ» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Ανθή Βούλγαρη

Οι δυσκολίες του επαγγέλματος και η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανα μια ερώτηση και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα, δεν υπήρχα εγώ» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Ανθή Βούλγαρη

Το βράδυ της Πέμπτης 8/6 καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Night Out, βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της ως δημοσιογράφος και για την συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την σχέση τους πίσω από τις κάμερες), ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και στον τρόπο που αυτό επηρέασε την σχέση της με τον σύζυγό της.

Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για την συνεργασία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

«Όταν μπήκα μέσα στην αρένα της ενημέρωσης έπρεπε να πείσω ότι, ναι, μπορώ να το κάνω, ότι είμαι διαβασμένη, ότι έχω το τσαγανό, ότι έχω να δώσω πέντε πράγματα παραπάνω. Βεβαίως, στάθηκα και τυχερή, γιατί αν ο Ιορδάνης έλεγε "δεν θέλω να είμαι με την Βούλγαρη", μπορεί και να μην ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Οπότε πήρα και εγώ μια ευκαιρία, αλλά έπρεπε να πείσω και καθημερινά νομίζω ότι δίνω εξετάσεις, δεν σταματάει ποτέ αυτό», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι ανδροκρατούμενος ο χώρος αλλά πλέον νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα. Και να πω την αλήθεια, όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα γυναικείο χαμόγελο, γιατί στα πρώτα χρόνια, όταν έπρεπε να κάνω συζητήσεις με πολιτικούς, αισθανόμουν κάποιες φορές ότι ήμουν αόρατη. Έκανα δηλαδή μια ερώτηση και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα, δεν υπήρχε η κα. Βούλγαρη έτσι όπως τα λέμε το πρωί. Με ένα χαμόγελο, λοιπόν, τους έλεγες: "μπορείτε να μου απαντήσετε και εμένα;" και σιγά σιγά αρχίζουν να σε μαθαίνουν. Αυτό με πείσμωσε και βασικά μου την έδινε στα νεύρα το να ρωτάς κάτι και να είναι σαν να μην το έχεις ρωτήσει».

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της

«Υπήρξαν στιγμές που είπα "γιατί σε μένα, Θεέ μου;" και αμέσως το μετάνιωνα που το έλεγα γιατί σκεφτόμουν, "ποια είσαι εσύ για να μην σου συμβεί κάτι;". Δεν μου επιτρέπεται πια να κλονιστεί η πίστη μου, γιατί πέρασα κάτι πολύ δύσκολο με την υγεία μου και με βοήθησε πάρα πολύ η πίστη μου. Οπότε σε μένα δεν επιτρέπεται πια να μην πιστεύω», επισήμανε.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Είμαι γενικά ένας άνθρωπος που μιλάω και μοιράζομαι, σαν να απαλύνει τον πόνο μου αυτό και να μου φεύγει ένα φορτίο. Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί και κάποιος άλλος να το περνάει, ίσως να θέλει να το μοιραστούμε ή μπορεί να του δώσω δύναμη. Κάποιες στιγμές, βέβαια, σκέφτηκα μήπως δεν πρέπει, μήπως θεωρήσουν ότι το εκμεταλλεύομαι, αλλά τελικά νομίζω ότι πήρα την σωστή απόφαση γιατί μέχρι σήμερα πολλοί μου στέλνουν μηνύματα. Μπορεί να υπήρξαν άνθρωποι που θεώρησαν ότι το "πούλησα", αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν το έκανα για αυτό, οπότε δεν με αγγίζει και δεν με αφορά».

«Ο σύζυγος μου μού στάθηκε πολύ αν και τότε δεν ήμασταν πολύ καιρό ακόμα μαζί. Θα μπορούσε δηλαδή να πει "επιλέγω να μην το περάσω μαζί σου αυτό", γιατί δεν ήταν μόνο το πριν αλλά και το μετά το χειρουργείο και ήμασταν 7 – 8 μήνες μαζί, αν δεν κάνω λάθος. Μου στάθηκε όμως πολύ, με βοήθησε πολύ ψυχολογικά και νομίζω πως μας έδεσε πάρα πολύ αυτή η περιπέτεια υγείας που είχα. Σκέφτηκα να του πω να απομακρυνθεί και του το είπα κιόλας, του είπα ότι καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο και δεν θα με πειράξει, γιατί μπήκα λίγο στη θέση του και δεν ήξερα ακριβώς τα αισθήματα του. Του το είπα αλλά, όχι, έμεινε εκεί και λες ότι με αυτό τον άνθρωπο θα συμπορευθώ, γιατί δεν είναι μόνο ο έρωτας και η αγάπη στην αρχή στις γλύκες, βλέπεις πως είναι και στις δύσκολες καταστάσεις», κατέληξε.

Η απάντηση για την οικογένεια και την απόκτηση παιδιών

Η ίδια, μάλιστα, στη συνέχεια απάντησε και για την δημιουργία οικογένειας με τον καλό της, αλλά και τις ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι του χώρου στις γυναίκες σχετικά με αυτό.

«Αν ερχόταν ένα παιδί και έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα η καριέρα θα το έκανα. Όταν αποφασίζεις να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είσαι 100% δεσμευμένος με το παιδί. Αν δεν μπορείς, για μένα καλύτερα να μην το αποφασίσεις. Αν χρειαζόταν να είμαι ένα διάστημα μακριά από την τηλεόραση και αν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά, θα το έκανα. Νομίζω ότι μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Τόσες γυναίκες δουλεύουν και να προλαβαίνουν όλα. Οι μαμάδες μας πως μας μεγάλωσαν; Δε δούλευαν; Το θέμα είναι να έχεις εποικοδομητικό χρόνο με το παιδί», αποκάλυψε.

Και εξήγησε: «Την ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί” τη θεωρώ πολύ άκομψη. Για πολλούς λόγους. Γιατί μια γυναίκα να μη θέλει ή να προσπαθεί και να της κάνει την ερώτηση τη στιγμή που προσπαθεί και να μην έχει πετύχει. Εγώ έχω έρθει πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί. Γιατί πρέπει να μας φαίνεται αφύσικο αυτό; Μπορεί να πληγώσεις, μπορεί να γίνει μαχαίρι στην καρδιά αυτή η ερώτηση».