Super Κατερίνα: «Ας το παίζουν αλλού, όχι εγώ!» - Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στο πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Δε θα ήθελα να το παίζω καθόλου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Ας το παίζουν αλλού, όχι εγώ!» - Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στο πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Με αφορμή τις αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την επόμενη σεζόν στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας, του Σάκη Τανιμανίδη, στον ΑΝΤ1, Dragon's den, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 9/6 προέβη σε κάποιες αποκαλύψεις που αφορούσαν τόσο το μέλλον του παιχνιδιού όσο και το... επαγγελματικό μέλλον του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια του ALPHA αποκάλυψε πως έγινε πρόταση στον πρώην της να αναλάβει την θέση του Πολ Ευμορφιάδη, που αποχωρεί από το παιχνίδι, και δεν έκρυψε, μάλιστα, την δυσαρέσκειά της με αυτό, γνωρίζοντας, όπως ανέφερε και η ίδια χαρακτηριστικά πως με την πρόταση αυτή κάποιος στόχευε περισσότερο στο ριάλιτι που θα γινόταν έξω, μετά, με την προσωπική της ζωή.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Έχω βόμβα. Δεν θα πω το όνομα στον αέρα αλλά ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Μια χαρά και ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος.

Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία… Θες και το ριάλιτι… Τέλοσπάντων! Εγώ προσωπικά αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα ήθελα να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εγώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το “ναι”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζουμε πως ο επιχειρηματίας μετά τον χωρισμό του από την παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει ξανά φτιάξει την ζωή του (δείτε εδώ τη φερόμενη νέα του σύντροφο).

Ωστόσο, ο ίδιος ο Πολ στην ίδια εκπομπή δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα φύγει ακόμα η όχι από το συγκεκριμένο project.

«Άμα θέλουν να πάω θα ξαναπάω, δεν έχω συζητήσει κάτι. Δεν έχω συζητήσει με τον Σάκη Τανιμανίδη» δήλωσε ο γνωστός επιχειρηματίας εκφράζοντας πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο επιχειρηματικό ριάλιτι.

«Γουστάρω να το ξανακάνω, να βοηθήσουμε τα παιδιά, δεν ξέρω γιατί ακούσατε ότι δεν θα είμαι».