Γιάννης Φλωρινιώτης: Δεν είχε κάνει διαθήκη - Η αποκάλυψη της συζύγου του, Μάχης, για την περιουσία του

Πώς θα μοιραστεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Φλωρινιώτης: Δεν είχε κάνει διαθήκη - Η αποκάλυψη της συζύγου του, Μάχης, για την περιουσία του

Λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, την Παρασκευή 9/6 (δείτε εδώ τα αντικείμενα με τα οποία θα τον θάψουν), η σύζυγός του Μάχη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και προχώρησε σε δηλώσεις για την σχέση τους, "λυγίζοντας" μπροστά σε όλους.

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρθηκε στη διαθήκη του καλλιτέχνη, εξηγώντας ποιες ήταν οι κινήσεις του πριν πεθάνει και πώς αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του.

Διαβάστε επίσης: Με στρας ο στολισμός της εκκλησίας στην κηδεία του - Τι γράφει επάνω το στεφάνι της κόρης του, Αννούλας (Αποκλειστικό!)

Η αποκάλυψη της Μάχης Φλωρινιώτη για την περιουσία του καλλιτέχνη

«Με τον Γιάννη ήμασταν από μικρά παιδιά μαζί. Ήμουν ανήλικη όταν τον γνώρισα. Ήμουν 17 ετών όταν παντρεύτηκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μου λείπει περισσότερο, γιατί δεν έχουμε καταλάβει ότι λείπει, μας ήρθε τελείως ξαφνικό, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Δεν είχε κάποια τελευταία επιθυμία, γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο, ούτε εκείνος ούτε και εμείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Του είπα “Πρέπει να πάμε και σε άλλο γιατρό" και μου είπε "Το ίδιο πράγμα γίνεται, όπου και να πάμε, οι ίδιες θεραπείες". Όπου και να πηγαίναμε, τα ίδια πράγματα γίνονται. Στον Γιάννη είχαμε κάνει τα πάντα. Μου είπε ότι υπήρχαν κάτι βιταμίνες από την Αμερική. Του είπα "Πιστεύεις ότι με τις βιταμίνες θα γίνεις καλά;". Και του λέω "Με συγχωρείς εγώ έχω κλείσει με κάτι γιατρούς από τη Σωτηρία" και πήγαμε. Τον έβαλα Πέμπτη πρωί μέσα, όλα καλά, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν δύσκολα, ήταν όλοι πάνω από τον Γιάννη».

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στην κληρονομιά του συζύγου της, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος δεν είχε κάνει διαθήκη, ωστόσο είχε δηλώσει πώς θέλει να διαμοιραστεί.