Κηδεία Φλωρινιώτη: «Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία! Έχω ένα παράπονο...» - Η άγνωστη σχέση του Κοκλώνη με τον τραγουδιστή και η μεγάλη συγκίνησή του

«Με την Αννούλα και το Νικολάκη μεγαλώσαμε μαζί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κηδεία Φλωρινιώτη: «Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία! Έχω ένα παράπονο...» - Η άγνωστη σχέση του Κοκλώνη με τον τραγουδιστή και η μεγάλη συγκίνησή του

Πολλά πρόσωπα έδωσαν το παρόν στο τελευταίο αντίο, που ειπώθηκε την Παρασκευή (9/6) στο αείμνηστο Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια γεμίζοντας θλίψη την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Κηδεία Φλωρινιώτη: Άνοιξαν το φέρετρο και έριξαν την αγαπημένη του κολόνια - Δάκρυσε στην κάμερα ο γιος του.

Ανάμεσα σε αυτούς, που μίλησα με μεγάλη αγάπη για τον τραγουδιστή ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μέσα από την κάμερα του T-live εξήγησε την άγνωστη σχέση, που είχαν καθώς και παράθεσε το παράπονό του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για το Γιάννη Φλωρινιώτη

«Αυτός μας έδειξε τι σημαίνει show, ήταν πάντα μπροστά, είναι ο Γιάννης, που όταν κάποιος δεν είχε στη γειτονιά, γιατί εγώ μεγάλωσα με το Γιάννη το Φλωρινιώτη, του έδινε φαγητό, του άνοιγε το σπίτι, κοιμόντουσαν όλοι μέσα, η καρδιά του ήταν τόσο μεγάλη, που θεωρώ, ότι η Ελλάδα ήταν μικρή για το Γιάννη Φλωρινιώτη!

Εγώ το γνώρισαν όταν ήμουν 9 χρονών, τότε μετακομίσαμε, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, ακόμα εκεί είναι το πατρικό μου, εκεί μένουν οι δικοί μου και ο Γιάννης ήταν ο σταρ της γειτονιάς και της καρδιάς μας, όταν κάναμε κάποια σκανταλιά, έλεγε ''Νίκο έλα εδώ, κρύψου σε εμάς'', η μαμά του δε...μας έφτιαχνε ποντιακές πίτες, οπότε καταλαβαίνετε επειδή μου άρεσε και το φαγητό όλο στο Γιάννη ήμουν!

Με την Αννούλα και το Νικολάκη μεγαλώσαμε μαζί, αγνά χρόνια δίπλα σε έναν σταρ και πλέον δεν έχουμε σταρ στην Ελλάδα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν σταρ και στην καρδιά και στην καριέρα! Μίλησα με την Αννούλα, όταν έμαθε ότι έγινε αυτό, έχω ένα παράπονο, που νομίζω ότι θα μου το συγχωρέσει, που δεν πρόλαβα να τον φέρω στο Just ήθελα να τον φέρω στο Just, λάθος μου...θα τον θυμόμαστε», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τα τελευταία «θέλω» του Γιάννη Φλωρινιώτη

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη τελευταία επιθυμία

Μέσα στο φέρετρο, έχει αποφασιστεί να μπουν το αγαπημένο του μικρόφωνο, αλλά και ένα τετράδιο που είχε στα παιδικά του χρόνια και σημείωνε στίχους.

«Θα τον θάψουμε με το άσπρο κοστούμι του. Δεν το πήγα καθαριστήριο γιατί ήθελα να έχει τη μυρωδιά του. Αλλά το ενίσχυσα με κάποια πράγματα που είχαν ξηλωθεί. Ό,τι μπορούσα. Θα του βάλουμε στο φέρετρο το αγαπημένο του μικρόφωνο. Ήταν επιθυμία του. Το αγαπημένο του κομμάτι ήταν “Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω”. Θα το βάλουμε δίπλα του, όπως και ένα τετράδιο παλιό, που το είχα φυλάξει ενθύμιο. Το είχε όταν ήταν 15 χρονών, που έγραφε τους στίχους για να μάθει να τραγουδάει όταν ήταν παιδάκι. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν δυο χρόνια.

Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσει κάποιος. Εγώ δεν έχω τη δύναμη, ούτε η οικογένειά μου. Θα το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο. Δίπλα από το φέρετρο του μπαμπά μου θα βάλω κάποιες ανθοστήλες που είχα φτιάξει εγώ για τον γάμο μου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό».

«Ποτέ δεν θα ‘μαι έτοιμη για αυτή τη μέρα»

«Από μικρό παιδί φοβόμουν μη ζήσω αυτή τη στιγμή και δυστυχώς ήρθε. Εγώ από τη μεριά μου θεωρώ ότι έκανα ό,τι μπορούσα και ονειρευόμουν για τον μπαμπά μου, για να τον αποχαιρετήσω την τελευταία του ημέρα. Δεν θα τον ξαναδώ, είναι πολύ δύσκολες στιγμές.

Τον σκέφτομαι συνέχεια, μου έρχονται φλασιές από σκηνικά που έχουμε ζήσει. Η πιο έντονη εικόνα είναι μία ημέρα πριν «φύγει», που του έκανα πλάκα στο νοσοκομείο και γελάγαμε. Του άλλαξαν δωμάτιο και του λέω: τι έγινε, μπαμπά, μάζεψαν υπογραφές για να σε διώξουν;».

Η Άννα Φλωρινιώτη εξέφρασε το ευχαριστώ της προς τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της στάθηκε σε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώην σχέση μου. Έτυχε και όταν έφυγε ο μπαμπάς από τη ζωή, ήμασταν οι δυο μας από πάνω του. Μου λέει: έλα να πάμε μία βόλτα, να πάρεις λίγο αέρα. Και μόλις βγήκαμε, μπήκε η νοσοκόμα στο δωμάτιο και μας λέει: δεν τα κατάφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.