«Ντροπή σου, κάτσε ρε Ελένη...» - Πέταξε ''πυρά'' ο Νίκος Μουτσινάς στην Μενεγάκη στον αέρα του Καλό μεσημεράκι

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ντροπή σου, κάτσε ρε Ελένη...» - Πέταξε ''πυρά'' ο Νίκος Μουτσινάς στην Μενεγάκη στον αέρα του Καλό μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτινάς δεν μας εκπλήσσει ποτέ με το χιούμορ, που κάνει μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει ''Καλό μεσημεράκι'' καθώς ποτέ δεν σταματάει να αυτοσαρκάζεται και να κάνει πλάκες - εκπλήξεις σε πρόσωπα της τηλεόρασης.

Μια ακόμη συνήθειά του είναι να προκαλεί και να προσκαλεί καλεσμένους στην εκπομπή του. Λίγο πριν κλείσει η σεζόν μπορούμε να πούμε, πως στο πλατό του έχουν βρεθεί τα μεγαλύτερα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Ένα ωστόσο, που δεν έχουμε δει και προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή (9/6) ήταν η Ελένη Μενεγάκη, από την οποία ζήτησε ο ίδιος να έρθει στο πλατό, αφού από του χρόνου δε θα είναι στον αέρα (πότε ρίχνει αυλαία φέτος η Μενεγάκη).

Του κάλεσμα του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη

«Η Ελένη δεν έχει έρθει καλεσμένη. Μην λες ψέματα ότι θα πας στην Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν έχεις έρθει σε εμένα που είμαι το αγόρι σου. Πώς γίνεται; Τελειώνει νωρίτερα από εμάς την εκπομπή. Μπορεί να έρθει δηλαδή καπακωτό στην ώρα, όχι στην σεζόν. Ελένη προκαλώ, την Ελένη Μενεγάκη να έρθει εδώ. Άμα δεν έρθει...θα το πω! Ντροπή σου, κάτσε ρε Ελένη, είναι πολλά τα χρόνια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ανακοίνωση του Μουτσινά για το φινάλε της εκπομπής

«Το σύστημά μου σιγά σιγά αποχαιρετά με έναν περίεργο τρόπο την τηλεόραση... Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά, φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πηγαίνουμε κατευθείαν για εκλογές 25 Ιουνίου και 30 Ιουνίου, φύγαμε!» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε την μπηχτή που είχε πει για τις εκλογές).