Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της κόρης της Μπότση - Το δώρο που έστειλε το αγόρι της μικρής Αλίκης

Η αντίδραση της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
jennybotsi - instagram
jennybotsi - instagram

Την Πέμπτη 8/6 η Τζένη Μπότση έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στο instagram, πως η κόρη της Αλίκη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει ένα χειρουργείο (δείτε εδώ), χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το λόγο που την οδήγησε εκεί.

Μέσα από την ανάρτηση της η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί, πως δε συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, ωστόσο στη συνέχεια με ένα νέο story η Τζένη Μπότση δημοσίευσε, πως η Αλίκη έλαβε ένα δώρο μετά το χειρουργείο και μάλιστα από το αγόρι της.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση για την κατάσταση της υγείας της κόρης της

«Και σαν να μη φτάνουν όλα όσα έχω να διαχειριστώ, χτυπάει το κουδούνι και...της στέλνει το αγόρι της λουλούδια.. Εεεε», έγραψε η Τζένη Μπότση.

Τζένη Μπότση - Κόρη

Πότε αποκάλυψε η ηθοποιός στον μπαμπά της ότι έχει παιδί

Στην εκπομπή «Ελένη» (5/11), καλεσμένη βρέθηκε η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την μεγαλύτερη αδυναμία της που είναι η κόρη της - δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της. Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου»,