Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τη μέρα του γάμου έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα» - "Έσπασε" τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Απόστολο Γκλέτσο

«Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τη μέρα του γάμου έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα» -

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει μιλήσει πολλές φορές "ανοιχτά" για τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισε στη ζωή της τα προηγούμενα χρόνια, σχετικά με τον γάμο της, το διαζύγιο, αλλά και τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ωστόσο οι απορίες του κόσμου που την παρακολουθεί είναι πολλές και έτσι η ίδια θέλησε να λύσει μερικές από αυτές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Δημιούργησε, δηλαδή, ένα βίντεο κατά το οποίο απαντούσε για το πώς οδηγήθηκε στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Απόστολο Γκλέτσο και στον λόγο που χώρισαν λίγο διάστημα μετά, αποκαλύπτοντας πως το μυαλό της δεν είχε "ξεκολλήσει" από τον πρώην της, ο οποίος την παρέσυρε στις ουσίες (δείτε εδώ την εξομολόγηση του ηθοποιού για τον γάμο τους).

Η αποκάλυψη της Μαρία Ελένης Λυκουρέζου για τον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο και τα ναρκωτικά

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω και να σκέφτομαι τον πρώην μου με τον οποίο έκανα κόκες. Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών.

Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο».

Διαβάστε επίσης: Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; - Ο πρώην άντρας της Καλογρίδη είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου