Περικλής Κονδυλάτος: «Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας»

«Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει. Ποιος θα το κάνει, ο άντρας;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Περικλής Κονδυλάτος: «Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας»

Πολύ πρόσφατα, ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μία συνέντευξη αποκαλύπτοντας ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα για "να γίνει δική του", εξηγώντας πως θα ήθελε να έχει στοιχεία της μητέρας του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο Περικλής Κονδυλάτος, λοιπόν, παραχωρώντας κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, απάντησε σχετικά με το ζήτημα αυτό, εκφράζοντας την δική του άποψη σχετικά με το μοντέλο της παραδοσιακής οικογένειας.

Η δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες στον χώρο εργασίας

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του βγάζοντας το προς το ζην και έχει τη γυναίκα του βασίλισσα, να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει σωστά παιδιά με αρχές. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας και έχασε αυτή τη κολώνα, την τεράστια που είχε η οικογένεια, το σπίτι.

Οι φίλες μου, μου λένε ότι θα ήθελαν να έχουν παντρευτεί έναν ευκατάστατο άνθρωπο, όχι γιατί ψάχνουν σπόνσορα ή για να του φάνε τα λεφτα, αλλά για να μπορούν να είναι στο σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά. Που είναι το κακό σε αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει. Ποιος θα το κάνει, ο άντρας;», είπε χαρακτηριστικά.