Survivor All Star: «Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος! Είναι γλοιώδης...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας "άδειασε" δημόσια τον Ηλία

Η εμμονή του, η λίστα με τα φαγητά και η προδοσία στον Γκότση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος! Είναι γλοιώδης...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκε το Σάββατο 10/6 ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα έζησε στο Survivor All Star, για πάνω από τέσσερις μήνες, μέχρι και την στιγμή της αποχώρησής του την περασμένη εβδομάδα.

Στάθηκε, όμως, σε έναν παίκτη παραπάνω, καθώς θεωρεί πως η συμπεριφορά του ήταν από τις πιο άσχημες μέσα στο παιχνίδι, κι αυτό όχι τόσο γιατί ήταν "κακός" απέναντί του, αλλά επειδή πρόδωσε τον ίδιο του τον φίλο. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο.

Το "άδειασμα" του Τάκη Καραγκούνια για τον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor All Star

«Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος. Γιατί να μην το πω; Γλοιώδης είναι. Όταν μου λέει ότι βρίζω.. αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη τη μέρα... Δεν έχω εμμονή με τον Ηλία, ο Ηλίας είχε μαζί μου τον τελευταίο μήνα, γιατί βγήκε στη φόρα η λίστα που είχε γράψει. Εκείνος την είχε γράψει, το ξέρουν όλοι εκεί μέσα.

Να τα πάρουμε όλα ένα ένα. Έκανε πάρα πολύ παρέα με τον Ηλία τον Γκότση. Τον έχω δει να κλαίει στην αγκαλιά του Γκότση, στην κυριολεξία, γιατί του έλειπε η κοπέλα του, διάφορα πράγματα. Είναι σκληρό παιχνίδι το Survivor. Κι αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, να έχεις έναν φίλο να σου συμπαραστέκεται. Όταν όμως κάνετε πράγματα μαζί και είστε συνένοχοι σε κάτι, το ξέραμε όλοι, κι εσύ Ηλία μου, φεύγεις και τον αφήνεις έτσι...», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για το ειδύλλιο του Βασάλου με την Σταυρούλα

Το πρωί της Τετάρτης 7/6 ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε αναλυτικά και στο Πρωινό μας, για όλους και για όλα (δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη), ωστόσο μία αποκάλυψή του είναι αυτή που προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων στο πλατό.

Ο πρώην μισθοφόρος, λοιπόν, αναφέρθηκε στις φήμες που είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, τις οποίες ενίσχυσε η Μελίνα Μεταξά, προχωρώντας σε δηλώσεις μπροστά στους παίκτες, αλλά και στις κάμερες του καναλιού. Ποια είναι η αλήθεια;

Ξεκίνησε λέγοντας για το γεγονός πως άλλαξε στάση απέναντι στον παίκτη των Κόκκινων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και κατέληξε στις φήμες που δημιουργήθηκαν: «Η Μαριαλένα με την Μελίνα ποτέ δεν τα είχαν βρει. Από την σύσταση της μπλε ομάδας ήταν σε μία διαρκή κόντρα. Η Μελίνα έχει δημιουργήσει πολλά θέματα. Έχει μία εμμονή με τον Κωνσταντίνο από τις πρώτες ημέρες του παιχνιδιού. Η Μελίνα ήταν αυτή που ήρθε και μου είπε να ψηφίσω την Σαλταφερίδου ή την Κολοβού όταν είχα μιλήσει με την Τζο. Δεν ξέρω αν τα έχετε δει αυτά όλα. Πάω λίγο παλιά και πλατιάζω, όμως η Μελίνα είναι ένας άνθρωπος που δημιουργούσε προβλήματα, η Μαριαλένα το έβλεπε αυτό, δεν την γούσταρε και στη Νέα Υόρκη δεν ξέρω τι έγινε. Μπορεί να έμαθαν και πράγματα από κάπου, δεν μπορώ να ξέρω.

Αυτό που βλέπω, όμως, είναι ότι άλλαξε η συμπεριφορά της. Με τον Βασάλο έχει εμμονή, είναι εμμονική κατά του. Είχε δημιουργήσει πρόβλημα ότι υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ Σταυρούλας και Βασάλου, που δεν υπήρχε αυτό ποτέ. Της ζήτησα προς το τέλος μια συγγνώμη γιατί είπα κάποιες κουβέντες που έπαιξαν διαφορετικά, δυστυχώς. Δεν θέλω να έχω αντιπάθειες φεύγοντας από το παιχνίδι, αλλά η Μελίνα...», είπε χρακατηριστικά.