«Με πήρε τηλέφωνο, αλλά γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα;» - Η Ελένη Χατζίδου ξεκαθαρίζει για την "κόντρα" με την Κορινθίου για το STAR

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με πήρε τηλέφωνο, αλλά γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα;» - Η Ελένη Χατζίδου ξεκαθαρίζει για την

Το πρωί του Σαββάτου 10/6, καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, οι οποίοι ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το STAR για την επόμενη σεζόν.

Πριν συμβεί, όμως, αυτό, κυκλοφορούσαν ορισμένες φήμες που ήθελαν την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη να παίρνουν την θέση τους και ορισμένες δηλώσεις της δεύτερης είχαν παρεξηγηθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φήμες για κάποια κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες.

Γι' αυτό, λοιπόν, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη μεταξύ τους και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες στο τηλέφωνο (δείτε εδώ την απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το γεγονός).

Το ξεκαθάρισμα της Ελένης Χατζίδου για την φημολογούμενη κόντρα με την Μαρία Κορινθίου

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ίσα ίσα, εάν δει κάποιος τα αποσπάσματα, θα δει ότι μόνο μία ατάκα είπα χιουμοριστικά, ότι "μόνο πάνω από το πτώμα μου θα πάρει την εκπομπή". Υπήρχαν πολλοί μνηστήρες για την εκπομπή, αλλά βγήκε το κανάλι και το διέψευσε», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και έπειτα συμπλήρωσε:

«Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πριν βγουν τα δημοσιεύματα και το εκτίμησα αυτό. Με προετοίμασε και μου είπε ότι δεν ξέρει πώς προέκυψε αυτό το θέμα. Όταν με πήρε τηλέφωνο η Μαρία Κορινθίου, είχε ήδη κάνει τη διάψευση το Star και είχε ήδη δώσει συνεντεύξεις, αφήνοντας κάτι να αιωρείται. Αυτή είναι η διαφορά. Στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν τους έχει ποτέ καμία πρόταση από το κανάλι, "Μη σκας". Το εκτίμησα αφάνταστα που με πήρε τηλέφωνο, αλλά γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα; Εκεί θα είχε λυθεί. Μου λέει "Το είπα και δεν το παίξανε". Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ».