«Είναι υπεύθυνος για...» - Ραγδαίες εξελίξεις για την Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύα Καϊλή επέστρεψε στο σπίτι της πριν από λίγο διάστημα και μάλιστα της αφαιρέθηκε και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος που αντιμετωπίζει η ίδια, ο σύζυγός, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, της και όχι μόνο.

Γι' αυτό συνεχίζει να δίνει "μάχη" μέχρι να αποδείξει την αθωότητά της και για το γεγονός αυτό μίλησε στο Secret και στη Σάσα Σταμάτη ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τη φυλακή (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της), στη σχέση της με τον άντρα της, με τον οποίο πλέον μπορεί να μένει μαζί, ενώ αποκάλυψε πως θα επιστρέψει και στα καθήκοντά της στη Βουλή σύντομα.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Καϊλή

«Η ζωή πλέον της κυρίας Καϊλή είναι πολύ καλύτερη. Επανέρχεται στην κανονικότητα και έχει δίπλα της το κοριτσάκι της, αξία ανεκτίμητη. Η ανάκριση συνεχίζεται. Συλλέγουμε στοιχεία που θα γκρεμίσουν το αφήγημα των διωκτικών Αρχών του Βελγίου», ανέφερε.

Και για τον σύντροφό της, επισήμανε: «Δεν έχω γνώση για το πώς είναι οι σχέσεις της κυρίας Καϊλή με τον σύντροφό της. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι υπεύθυνος για τα νομικά προβλήματα της Εύας».

Διαβάστε επίσης: «Είχα παραλύσει! Δεν το ήθελα αυτό μαζί του...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Καϊλή για τον Τζόρτζι μετά την αποφυλάκιση της

«Το όνειρό της είναι να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που της αποδίδουν, να επιστρέψει στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας, με ψηλά το κεφάλι και να επανέλθει στην πολιτική. Τις επόμενες μέρες θα ασκεί πλήρως τα βουλευτικά της καθήκοντα», κατέληξε.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά την αποφυλάκιση

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη παραχώρησε η Εύα Καϊλή στην Ισπανική El Mundo λίγο μετά την αποφυλάκισή της με την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου να μιλάει αναλυτικά για όσα βίωσε στη φυλακή αλλά και για τη στιγμή της σύλληψής της.

Τα πιο κομβικά σημεία από τις δηλώσεις της Καϊλή προβλήθηκαν τη Δευτέρα 5/6 στο δελτίο ειδήσεων του Open, καθώς συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της σχετικά με το πως ένιωθε ως προφυλακισμένη μητέρα, που δε μπορούσε να έχει επικοινωνία με το παιδί της, που έμενε με τον πατέρα της (δείτε εδώ όσα είπε για τη σχέση της με τον Τζιόρτζι).

«Ήμουν σοκαρισμένη. Δεν μπορούσαν να το καταλάβουν. Δεν μπορούσα να διαβάσω το έγγραφο. Δεν μπορούσα να δω το μωρό. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί με τον σύζυγό μου. Επομένως, όλα αυτά με τρέλαιναν.

Δημιούργησα μία υπηρεσία που δεν υπάρχει στην Ευρώπη, η οποία σαρώνει τις συσκευές των πολιτικών και ελέγχει εάν έχουν μολυνθεί από παράνομο λογισμικό παρακολούθησης. Ήταν πολύ ενδιαφέρον, γιατί είχαμε τις αποδείξεις ότι η έρευνα αφορούσε τη δουλειά μου, το κοινοβουλευτικό πολιτικό μου έργο. Είχαμε αποδείξεις ότι όλη η Επιτροπή «Πήγασος» (PEGA) ελεγχόταν.

Προσπαθούσα να μείνω ψύχραιμη. Τις πρώτες μέρες σφράγισαν το διαμέρισμα, δεν τους ένοιαζε πού είναι το μωρό και δε μπορούσα να επικοινωνήσω με την οικογένειά μου. Λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Ξύπνησα το πρωί, είχαμε κάτι δουλειές να κάνουμε και ξαφνικά εμφανίστηκε η αστυνομία στο πάρκινγκ. Μου είπαν ότι συνέλαβαν τον σύζυγό μου και ότι πήραν το αμάξι του. Σκέφτηκα ότι είχε να κάνει με κάποιο τροχαίο ατύχημα», είπε η Εύα Καϊλή.