''Αναμπουμπούλα'' με τον Αντώνη Ρέμο και τη Μύκονο - Ακυρώνονται όλες οι συναυλίες του

Η βραδιά είχε πάνω από 2.000.000 ευρώ έσοδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Aντώνης Ρέμος έκανε δηλώσεις το Σάββατο 10/6 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με τον τραγουδιστή να μιλάει με πολύ χαρά για τα επαγγελματικά του πλάνα και όσα έχει προγραμματίσει για φέτος το καλοκαίρι.

Το πλάνο της περιοδείας του Ρέμου περιλαμβάνει πολλές στάσεις σε όλη την Ελλάδα με τις πόλεις να τον περιμένουν πως και πως για να απολαύσουν τις μεγάλες και αγαπημένες του επιτυχίες.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περίπτωση της Μυκόνου, που πάντα πηγαίνει και τιμάει με εμφανίσεις του στο νησί, ωστόσο φέτος λόγω της κάθαρσης, που συμβαίνει εκεί δε θα τραγουδήσει καθόλου.

Δείτε επίσης: «Έχω θυμώσει πάρα πολύ, δεν γελάμε, συγχύστηκα!» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την συμπεριφορά του Φέρρη στον Ρέμο

Οι εξελίξεις με τις συναυλίες του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

«Φέτος η Μύκονος διανύει την τέλεια καταιγίδα. Όλα ήρθαν και έδεσαν να το πω έτσι, με αποκορύφωμα τις τελευταίες εξελίξεις, που λαμβάνουν χώρα, με όλα αυτά που γίνονται, που καλώς γίνονται, αλλά ίσως ο χρόνος να μην είναι κατάλληλος. Όταν μιλάς για τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί στο πότε πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις.

Εγώ είμαι σύμφωνος στο ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση και η ανομία, που τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει αλλάξει το νησί. Όντως υπήρχε μια τεράστια ματαιοδοξία να το πω εκεί στη Μύκονο, τα πράγματα είχαν ξεφύγει, αλλά η ελεύθερη αγορά αυτό είναι... Ζητάς όσα μπορείς να πάρεις και από τη στιγμή που τα παίρνεις ζητάς και παραπάνω και πάει λέγοντας.

Αλλά, όλη αυτή η ασυδοσία των τελευταίων χρόνων και αυτά, που συνέβησαν στη Μύκονο δεν μπορούν να διορθωθούν μέσα σε ένα μήνα και ειδικά στην αρχή του καλοκαιριού και δεύτερον πιστεύω ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ανομίας, θα ήθελα να δω πραγματικά να ξετυλίγεται σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στους δολοφόνους αυτούς, που τράβηξαν τη σκανδάλη και είναι οι επιχειρηματίες.

Θα ήθελα να δω μια επιτροπή από αδιάφθορους, ανθρώπους του νόμου και της τάξης και να πάνε πίσω σε όλες αυτές τις Αρχές που στήριζαν. Αυτές όλες οι ανομίες δε γίνονται σε έναν χρόνο μέσα...Κάθε χρόνο κάποιοι τα βλέπουν και κάποιοι τα επιτρέπουν - πως τα επιτρέπουν δεν ξέρω -, το ότι επιτρεπόταν από κάποιους δε γινόταν σε ένα καλοκαίρι. Άρα εγώ θα ήθελα, αν πραγματικά έχουν σκοπό να καθαρίσουν τη Μύκονο και όχι μόνο τη Μύκονο και άλλα μέρη της χώρας μας και αφού πήραν πρωτοβουλία να καθαρίσουν τη Μύκονο, θα έπρεπε να το κάνουν από την αρχή, να γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα, εφορίες, αστυνομίες, πολιτικοί, όλη η τάξη των πραγμάτων.

Φέτος ακυρώνονται όλα. Δεν θα γίνει ούτε η δική μας συναυλία, η οποία έφερε έσοδα πάνω από 2 εκατ. ευρώ στην επιχείρηση και ένα τεράστιο ποσό πήγαινε στα ταμεία του κράτους. Ανάλογα ακυρώθηκαν και πολλές άλλες πολλές ενέργειες που γίνονταν στο νησί. Εγώ εύχομαι, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, να μείνουν στην απόφαση αυτή, ότι ήταν σωστή, γιατί τότε θα αποκαλυφθούν τα έσοδα που θα χαθούν...

Όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο, από εστίαση, ξενοδοχεία έχουν πάρει πάρα πολλά δάνεια, αυτά το χειμώνα δεν θα υπάρχει τρόπος να αποπληρώνονται και θα σκάσουν πάλι με κόκκινα δάνεια, θα δείτε πόσες επιχειρήσεις να μπούνε στα χέρια αυτών με τα φάντ», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος.