«Έχω θυμώσει πάρα πολύ, δεν γελάμε, συγχύστηκα!» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την συμπεριφορά του Φέρρη στον Ρέμο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω θυμώσει πάρα πολύ, δεν γελάμε, συγχύστηκα!» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την συμπεριφορά του Φέρρη στον Ρέμο

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος πραγματοποίησε μία επέμβαση πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ γιατί), ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο στο πλευρό της Ζόζεφιν, και στην πρεμιέρα τους βρέθηκε εκεί και ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο ο πρώτος έδωσε το μικρόφωνο.

Το κοινό, φυσικά, τράβηξε βίντεο και αυτό έγινε viral, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το μεσημέρι της Κυριακής 28/5. Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, παρατήρησε πως την ώρα που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος, ο Θοδωρής Φέρρης γελούσε, κάτι που της φάνηκε περίεργο, με αποτέλεσμα να κάνει το δικό της αιχμηρό σχόλιο.

Το αιχμηρό σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την συμπεριφορά του Θοδωρή Φέρρη στον Αντώνη Ρέμο

«Ο Θοδωρής γιατί γελάει όταν ο Αντώνης τραγουδάει "Και μου τo ορκίστηκες;" Τι το αστείο βρίσκει; Έχω θυμώσει τώρα πάρα πολύ. Όταν τραγουδάει ο Ρέμος τηρούμε σιγή ευλαβική και ακούμε. Δεν γελάμε. Ακούμε και διδασκόμαστε από τη φωνή. Συγχύστηκα», είπε χαρακτηριστικά, όμως πριν προλάβει να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση, συμπλήρωσε αμέσως: «Πλάκα κάνω».

Τι συνέβη στην τελευταία εμφάνιση του Αντώνη με την Μπόσνιακ

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, το 2018 συγκεκριμένα (δείτε εδώ το νυφικό που φόρεσε). Μαζί απέκτησαν μία κόρη την οποία λατρεύουν και παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν την σχέση τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Απόδειξη αυτού είναι κάθε τους κοινή εμφάνιση, διότι όποτε τους εντοπίζει ο φωτογραφικός φακός, οι τρυφερές τους στιγμές δεν έχουν τέλος, ενώ πολλές φορές δεν λείπουν και τα φιλιά στο στόμα.

Το Σαββατοκύριακο 9-10/4, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης, εφόσον ήταν το τελευταίο του βράδυ εκεί για αυτή την σεζόν, και οι θαμώνες του μαγαζιού απαθανάτισαν μία πολύ όμορφη στιγμή τους, όπου εκείνος την είχε πλησιάσει και της αφιέρωνε το κομμάτι "Προσωπικά" και δεν δίστασε να την φιλήσει μπροστά σε όλους. Φυσικά, το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και τα σχόλια "πήραν φωτιά".

Διαβάστε επίσης: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο»: Η σπόντα του Ρέμου για τον Μπισμπίκη και η αποστομωτική απάντηση της Βανδή! Ούρλιαζαν οι θαμώνες