«Έκανα ένα χειρουργείο αποκατάστασης...» - Η αποκάλυψη του Θοδωρή Φέρρη για την κατάσταση της υγείας του

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανα ένα χειρουργείο αποκατάστασης...» - Η αποκάλυψη του Θοδωρή Φέρρη για την κατάσταση της υγείας του

Το πρωί της Παρασκευής 26/5 ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως υποβλήθηκε σε χειρουργείο και γι' αυτό είχε ακυρώσει και όλες του της εμφανίσεις (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τον έρωτα).

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, εξήγησε τι χειρουργείο ήταν αυτό, για ποιο λόγο το έκανε και ποια είναι η κατάσταση του τώρα που έχουν περάσει λίγες ημέρες από αυτό, ενώ ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στην πίστα δίπλα στη Ζόζεφιν που τον συνόδευσε και στη συνέντευξη (δείτε εδώ την αμηχανία της δίπλα στο Νίνο και την απάντηση για την σχέση τους).

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Φέρρη για το χειρουργείο που πραγματοποίησε

«Είμαι μια χαρά. Έκανα ένα χειρουργείο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει, ένα χειρουργείο αποκατάστασης στις φωνητικές χορδές. Σε οποιοδήποτε χειρουργείο, πάντα υπάρχει ένα άγχος, πόσω μάλλον στις χορδές, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμά μας. Υπήρχαν ελάχιστες φορές που φοβήθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Νιώθω τους φόβους μου να μου χτυπάνε την πόρτα κάθε μέρα! Ζω με...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/3 ο Θοδωρής Φέρρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή αμέσως μετά την πρώτη του καριέρα.

Να σημειώσουμε πως ο Θοδωρής είχε βρεθεί ξανά καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν μερικούς μήνες και είχε μιλήσει για τον δύσκολο χωρισμό που είχε και τον έριξε στα πατώματα -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

«Υπάρχει μια θλίψη γενικώς αυτή την εποχή στον αέρα. Εγώ είμαι από αυτούς που έχω μάθει να ζω στη θλίψη και τα τελευταία χρόνια, όλως περιέργως, νιώθω και λίγο άβολα που είμαι τόσο χαρούμενος. Δηλαδή νιώθω λίγο περίεργα γιατί έχω μάθει να είμαι στεναχωρημένος και δεν θέλω τώρα να ανοίξω μεγάλη συζήτηση.

Δύσκολα πέρασα από το ίδιο μου το μυαλό και μόνο. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορώ να κατηγορήσω, προς Θεού. Μόνο ο εαυτός μου.

Ήμουν παντελώς ανέτοιμος να υποδεχθώ οτιδήποτε θετικό και όμορφο στη ζωή μου. Ακόμα και μια ωραία σχέση με μια κοπέλα δεν μπορούσα να υποδεχθώ κάτι τέτοιο. Ήμουν σε μια κατάσταση ανώριμη, αυτοκαταστροφική. Τους φόβους μου, Γρηγόρη μου, τους νιώθω κάθε μέρα να μου χτυπάνε την πόρτα. Κάθε μέρα. Ζω με αυτούς ακόμα. Είναι φίλοι μου, τους κοιτάζω από μακριά, κοιταζόμαστε, μιλάμε, όλα καλά αλλά τους κρατώ σε απόσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Φέρρης.