Μετά την επιβεβαίωση ήρθε και η τρυφερή φωτογραφία - Χυμένη στην αγκαλιά του Τσιτσιπά η νέα του σύντροφος, Πάουλα Μπαντόσα

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η προσωπική ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά φαίνεται, πως κυλάει πολύ καλά, αφού ο τενίστας όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον έρωτα σε μία νέα κοπέλα, η οποία είναι γόνος μοντέλων με την ίδια να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.

Αρχικά υπήρξαν οι φήμες της σχέσεις τους (δείτε εδώ πως την πάτησαν), στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα βίντεο με του δύο σε τρυφερές στιγμές, ώσπου το Σάββατο 10/6 ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να επιβεβαιώσει, πως είναι σε σχέση.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσπά με τη νέα του σύντροφο

Πιο αναλυτικά, ο τενίστα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον ίδιο να έχει στην αγκαλιά του την Πάουλα Μπαντόσα δείχνοντας πολύ καλά μαζί!

Τσιτσιπάς - Σύντροφος

Αυτή είναι η Πάουλα Μπαντόσα

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν, στις 15 Νοεμβρίου 1997 από Ισπανούς γονείς, την Mireia Gibert Baró και τον Josep Badosa Codolar, οι οποίοι ασχολούνταν με το modelling.

Τσιτσιπάς σχέση

Η ίδια ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει τένις και μεγαλώνοντας μετακόμισε στην Βαρκελώνη, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Το 2018 βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και στην απόσυρση από το άθλημα, καθώς το άγχος και οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού της δημιούργησαν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, ωστόσο "πάλεψε" πολύ για να καταφέρει να "επιστρέψει" και να συνεχίσει τη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως από μικρή αγάπησε τη Μαρία Σαράποβα, αλλά λόγω της καταγωγής της δηλώνει μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ.