Τον καμάρωνε από τις κερκίδες - Η 25χρονη καλλονή και μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Τσιτσιπά

Νέος έρωτας για τον τενίστα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον καμάρωνε από τις κερκίδες - Η 25χρονη καλλονή και μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Τσιτσιπά

Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά απασχόλησε τελευταία όχι για κάποια νέα κατάκτησή του στο τένις, αλλά αναφορικά με το χαρακτήρα του, αφού κατά τη διάρκεια αγώνα τον άκουσαν μιλάει με υβριστικά σχόλια στη μητέρα του (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για το συμβάν).

Ο ίδιος έχει φροντίσει να αποκαταστήσει τη φήμη για το όνομά του με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως η μητέρα του δεν εμφανίζεται σε νέους αγώνες. Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Πρωινού θέλει τον Τσιτσιπά ερωτευμένο ξανά!

Η εκπομπή ανέφερε την Πέμπτη 8/6, πως ο τενίστας έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της 25χρονης Πάουλα Μπαντόσα από την Ισπανία, η οποία μάλιστα μετά το χωρισμό της, βρέθηκε να παρακολουθεί τον Στέφανο σε αγώνα του στις κερκίδες.

Η γυναίκα που εντυπωσίασε το Στέφανο Τσιτσιπά

Βίντεο από το σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά

Σε συνεργασία με την Adidas, ο αθλητής μας έδειξε το σπίτι που νοικιάζει στο Παρίσι, ωστόσο δεν αποκάλυψε πόσο πληρώνει. Έδειξε τον κήπο της μονοκατοικίας που μοιάζει με παλάτι, το σαλόνι με τον τεράστιο πίνακα, αλλά και την συλλογή που έχει με τα παπούτσια του.

Ωστόσο, δεν ήθελε να δείξει τον πάνω όροφο που είναι οι κρεβατοκάμαρες. Εντύπωση όμως έκανε το κόκκινο χαλί που έμοιαζε σαν βασιλικό.

Tον εν λόγω βίντεο απέσπασε γρήγορα πολλά σχόλια, με χρήστες του Tik Τοκ να αναφέρουν πως δεν τον αναγνωρίζουν, αφού δεν έβρισε ούτε μια στιγμή. Αφορμή για να γίνουν αυτά τα σχόλια, στάθηκε το βίντεο όπου τον δείχνει να βρίζει την μητέρα του σε έξαλλη κατάσταση.

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό μετά το περιστατικό και όταν γύρισαν στο ξενοδοχείο, ο Στέφανος ξέσπασε σε κλάματα και ζητούσε συγγνώμη από την μητέρα του. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, της έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά τον επηρέασε πολύ με την συμπεριφορά της.

@adidas

price unknown #adidas #tsitsipas #paris

♬ original sound - adidas