«Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις!» - Η οργή της Μακέδου με τις δηλώσεις του Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς

Η επικοινωνία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις!» - Η οργή της Μακέδου με τις δηλώσεις του Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Πνευματικός προκάλεσε και δίχασε την κοινή γνώμη, λέγοντας πως όσοι είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου επιβαρύνουν το σύστημα υγείας. Ανάμεσα σε όσους ξέσπασαν είναι και η Ρεγγίνα Μακέδου, μια γυναίκα, που έχει νικήσει δύο φορές τη λευχαιμία και έτσι δημοσίευσε ένα βίντεο στο tik tok (δείτε εδώ).

Η γυναίκα με το εν λόγω βίντεο ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να ξηλώσει τον υποψήφιο βουλευτή, καθώς πρεσβεύει επικίνδυνες απόψεις. Στη συνέχεια, με μία νέα ανάρτησή της έκανε γνωστό, πως ο κ. Μητσοτάκης είδε το βίντεο και πως μετά από παραίτηση του ο κ. Πνευματικός αποτελεί παρελθόν από το κόμμα.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε Μακέδου το Σάββατο 10/6 στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε για τον παραπάνω σάλο, την αντίδραση του Μητσοτάκη και τη δική της μάχη με τη λευχαιμία.

Οι δηλώσεις της Ρεγγίνας Μακέδου για την επικοινωνία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Έχω δει πολλούς ασθενείς να είναι ένα βήμα πριν το θάνατο και να το ξεπερνάνε, μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις, κανένας δεν μπορεί να παίζει τον Θεό. Αν δεν ήταν οι γιατροί μου να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και σε εμένα, εγώ δεν θα ήμουνα εδώ. Ο ασθενής πολλές φορές μπορείς να χάσει την ελπίδα του. Παραμορφωνόμαστε, φτάνουμε στα όριά μας, χρωστάω την ζωή μου αρχικά στον δότη μου και μετά στους γιατρούς μου.

Υπάρχουν θεραπείες οι οποίες κοστίζουν χιλιάδες, εκατοντάδες ευρώ, το να ακούς ότι θα μας τα παρέχουν αυτά, είναι τουλάχιστον παρήγορο, οπότε το τελευταίο που έχουμε να σκεφτούμε είναι αν το κράτος θα μας τα παρέχει όλα αυτά ή θα γίνουμε Αμερική και θα μας αφήσουν να ψοφήσουμε έξω από το νοσοκομείο. Aν δεν ήξερα ποιος είναι θα έλεγα ότι μου μιλάει κάποιος γνωστός μου. Μου είπε ότι ο ίδιος στεναχωρήθηκε με αυτή την δήλωση και δεν συμφωνεί καθόλου και ότι θα κάνει τα πάντα για να έχουμε δωρεάν υγεία», είπε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η ανάρτηση του Πνευματικού μετά το σάλο με τις δηλώσεις του

«Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα και δηλώνω ότι σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά.», έγραψε ο κ. Πνευματικός.