«Θυμάμαι να με σημαδεύει με την καραμπίνα» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Παπαδήμα για τον πατέρα της

Τα παιδικά τραύματα της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με την ηθοποιό να κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως η Παπαδήμα έχει ένα πολύ αφοπλιστικό τρόπο κάνοντας αποκαλύψεις και αυτή φορά με αντίστοιχο τρόπο παραδέχτηκε, πως όταν ήταν μικρή ο πατέρας της την είχε σημαδέψει με καραμπίνα (δείτε εδώ το λόγο που η ηθοποιός ζήτησε άδεια οπλοφορίας).

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδήμα για τον πατέρα της

«Ήμουν 18 χρονών και πήγαινα κρυφά στη Σχολή Κλασικού Χορού της Ραλλούς Μάνου, γιατί από παιδί λάτρευα τον χορό, κι αργότερα στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου, θυμάμαι να με σημαδεύει με την καραμπίνα!

Τότε σκέφτηκα ότι η σφαίρα θα βγει από την πλάτη στο στήθος μου και δεν θα πάθω τίποτα, γιατί ένιωθα πολύ δυνατή! Αυτή τη σκηνή την έχω γράψει έτσι ακριβώς – και δεν είναι μυθοπλασία – στο μυθιστόρημά μου με τίτλο «Όλα Μαύρα», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Είναι μία μαύρη κωμωδία, γιατί εγώ πλέον έτσι βλέπω τη ζωή», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δήμητρα Παπαδήμα

Η αποκάλυψη της Παπαδήμα για τον γάμο της με τον Μποσταντζόγλου

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και έδωσε έμφαση στη σχέση της με τον σύζυγό της Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης σας, με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου;

Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η σχέση. Έχουμε χωρίσει για 3 χρόνια, αλλά απλά μέναμε σε διαφορετικά σπίτια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Το μυστικό είναι ότι είμαστε δύο ώριμοι άνθρωποι. Και οι διαφορετικές μας ωριμότητες, συμπληρώνουν η μία, την άλλη.

Έχω γνωρίσει επιτυχημένους άντρες με πολλά χρήματα στη ζωή μου. Αλλά όσο τους βλέπω, τόσο απομακρύνομαι. Αλλά ναι, είμαι πολύ χορτασμένη, απλά, δεν γούσταρα τα φράγκα.