Masterchef: Πέταξε το ξανθό από πάνω της - Αγνώριστη η Ασημίνα Ουσταλλί με τα νέα της μαλλιά

Σας αρέσει η αλλαγή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef: Πέταξε το ξανθό από πάνω της - Αγνώριστη η Ασημίνα Ουσταλλί με τα νέα της μαλλιά

Την Ασημίνα Ουστάλλι τη γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του MasterChef, με την παίκτρια να εντυπωσιάζει τους κριτές με τις μαγειρικές τις ικανότητες, αφού την είδαμε να φτάνει πολύ κοντά στην τελική τριάδα.

Η πρώην παίκτρια μπορεί να μη σήκωσε την κούπα, σε κάθε περίπτωση όμως συνεχίζει την ενασχόληση της με τη μαγειρική, έχοντας ωστόσο αλλάξει εντελώς την εξωτερική εμφάνιση της και κυρίως τα μαλλιά της.

Μέσα από αναρτήσεις, που βλέπουμε στο λογαριασμό της στο Instagram έχει γίνει αγνώριστη θα λέγαμε, αφού εδώ και καιρό έχει αφήσει τα ξανθά μαλλιά της πίσω και έχει μετατραπεί σε καστανομάλλα (δείτε εδώ την πλαστική που έχει κάνει πάνω της).

Η αλλαγή της Ασημίνας Ουστάλλι από το Masterchef

Οι φήμες για την προσωπική της ζωή που την ενόχλησαν

Κάτι που την ενόχλησε πάρα πολύ θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από δηλώσεις της στο Ηappy Day, τη Δευτέρα 13/6, με πολύ όμορφο τρόπο.

Η πρώην παίκτρια ήρθε αντιμέτωπη με φήμες, που την ήθελαν να έχει παίξει σε ροζ βίντεο. Όπως τόνισε η ίδια όλα ξεκίνησαν μέσα από ένα άρθρο, που ανέφερε το όνομά της, ωστόσο αυτό κατέβηκε και η αλήθεια αποκαταστάθηκε. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε για άλλη μια φορά, πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και πως θα ήθελε να προστατεύσει εκείνη και τη σχέση της.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ αναπνέω καλά, πολύ καλή η γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα όταν σηκώθηκα από τη νάρκωση. Απελευθερώθηκα πλέον. Όταν έγραψαν πως είμαι αγνώριστη από τις πλαστικές, γέλασα.

Μου έστελναν και με ρωτούσαν που έχω κάνει λίφτινγκ για να πάνε κι αυτοί. Εκεί νευρίασα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να τα έχω αλλάξει όλα πάνω μου. Μόνο πλαστική στη μύτη έχω κάνει», είπε αρχικά η Ασημίνα Ουστάλλι.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου. Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό. Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα».