«Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά...» - Η απάντηση του Αριστομένη για το περιστατικό στη Μύκονο με την Παναγιώταρου και τη σύντροφό του

«Είμαι ανοικτός στο ενδεχόμενο ενός γάμου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά...» - Η απάντηση του Αριστομένη για το περιστατικό στη Μύκονο με την Παναγιώταρου και τη σύντροφό του

Σούσουρο επικράτησε πριν από λίγες ημέρες, όταν βγήκε η είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε σε παραλία της Μυκόνου τον πρώην σύντροφό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο με τη σύντροφό του. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή δεν πήγε καθόλου καλά, αφού με το που τους είδε η ξανθιά unfuencer αποχώρησε άμεσα χωρίς καν να τους χαιρετήσει - δείτε βίντεο ντοκουμέντο.

Στην είδηση αυτή λοιπόν, απάντησε ο πλαστικός χειρούργος, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, καθώς όπως έχει δηλώσει τόσο ο ίδιος όσο και η πρώην σύντροφος του, μιλάνε κανονικά παρά το χωρισμό τους και συγκεκριμένα το διαζύγιο τους.

Η απάντηση του Γιαννόπουλου για την Παναγιώταρου και τη σύντροφό του

«Δεν ισχύει τίποτα. Και γεια είπαμε, και δεν έφυγε για αυτό το λόγο. Αυτά, μέχρι εκεί, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Απλά νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε να τα πράγματα σε μια σειρά. Μιλάμε με την Αλεξάνδρα, δεν έχω κανένα θέμα και χαιρετιόμαστε», ανέφερε αρχικά για το περιστατικό στην Μύκονο.

Έπειτα από ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα και το χωρισμό τους από την Αλεξάνδρα, απάντησε σε αμηχανία: «Την Αλεξάνδρα να ρωτήσεις για το αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε, όχι εμένα. Μιλάμε, αλλά όχι τόσο πολύ».

Θα σκεφτόταν να παντρευτεί για δεύτερη φορά; «Είμαι ανοικτός στο ενδεχόμενο ενός γάμου, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Όλα είναι ανοικτά», είπε.

Τι έχει απαντήσει η Αλεξάνδρα για την Μύκονο

Η ίδια απάντησε και ξεκαθάρισε για την σχέση της με τον πρώην της, ενώ απάντησε και για τη νέα γυναίκα που υπάρχει στη ζωή του. Μίλησε, μάλιστα, και για την δική της προσωπική ζωή.

Για τον πρώην σύζυγό της και την συνάντησή τους που χαρακτηρίστηκε αμήχανη, επισήμανε: «Αμήχανη δεν θα το έλεγα. Με τον Αριστομένη έχουμε καλές σχέσεις, είμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο. Εγώ χώρισα κι εκείνος έχει μπει μάλλον σε νέα σχέση. Εγώ τον στηρίζω και χαίρομαι για τις επιλογές του».