Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Συνάντησε την νυν του πρώην της και "εξαφανίστηκε" - Απίστευτο περιστατικό σε παραλία της Μυκόνου

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Συνάντησε την νυν του πρώην της και

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε παραλία της Μυκόνου, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έπεσε πάνω στην νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, γεγονός που την έκανε να εξαφανιστεί άμεσα από το μαγαζί που βρέθηκε.

Όλο το περιστατικό περιέγραψε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο Πέτρος Νάζος, δίνοντας μάλιστα πληροφορίες, ενώ όσοι ήταν στο πλατό σχολίασαν το σκηνικό.

Τι συνέβη στην παραλία της Μυκόνου με Παναγιώταρου - Αριστομένη

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, με το που εντόπισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον πρώην σύζυγό της και την σύντροφό του, έφυγε χωρίς καν να στρώσει την πετσέτα της, ενώ φαινόταν πολύ προβληματισμένη. Όλοι περίμεναν να κάνει μια βουτιά να την απαθανατίσουν, ωστόσο, δεν τους έκανε την χάρη.

Δείτε καρέ καρέ βίντεο με τον Αριστομένη και την μελαχρινή καλλονή σύντροφό του στα σοκάκια του νησιού των ανέμων.

Τα πράγματα της Αλεξάνδρας που έχει κρατήσει σπίτι του ο Αριστομένης

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, κάνοντας μαζί με την δημοσιογράφο ένα tour. Μάλιστα, κάποια στιγμή, η ρεπόρτερ διέκρινε στον καναπέ μερικά μαξιλάρια με πούλιες, κάτι το οποίο την έκανε να απορήσει, μιας και όπως τόνισε είναι ξεκάθαρο πως αυτή δεν είναι δική του πινελιά, αλλά κάποιας γυναίκας.

Φυσικά, ο Αριστομένης συμφώνησε και αποκάλυψε πως ανήκουν στην πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως και ακόμα μερικά πράγματα που έχει στο σπίτι του. Όπως είπε, του άρεσαν πολύ και ήθελε ο ίδιος να τα κρατήσει, παρόλο που τον πρώτο καιρό μετά τον χωρισμό τους, του την θύμιζαν ιδιαίτερα πολύ.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, αναφέροντας μάλιστα πως «το ότι έχω πράγματα της Αλεξάνδρας δεν σημαίνει πως τους δίνω και σημασία» (δείτε εδώ τι είπε για τον τωρινό σύντροφό της, Στάθη Σχίζα).

Την ίδια στιγμή, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε αναλυτικά για την διακόσμηση που έχει σε όλους τους χώρους του σπιτιού του, ενώ αποκάλυψε και μερικές πτυχές του εαυτού που δε γνωρίζαμε.