«Κοντεύω να τρελαθώ» - Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ποια η κατάσταση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θετικός στο κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει και να επιστρέψει στα καθημερινά του καθήκοντα και πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή με την Νάνσυ Αντωνίου, τον Γιώργο Λιανό και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Σήμερα Δευτέρα 12/6 βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή και έκανε χιούμορ στους συναδέλφους του, λέγοντας πως θέλει να μιλήσει σε κάποιον, καθώς αυτές τις ημέρες δεν έχει κανέναν, καθώς η σύντροφός του μιλάει πιο πολύ.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό

«Ήθελα να σας πω ότι μου έχετε λείψει πάρα πολύ. Νομίζω ότι 12 χρόνια τώρα δεν πρέπει να έχω λείψει περισσότερο. Στέλνω σε όλους πολλά φιλιά. Λογικά αύριο το πρωί θα είμαι εκεί κοντά σας. Είχα την ανάγκη να σας μιλήσω γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μιλάω σε κανέναν και κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι μέσα στο σπίτι και η Νάνσυ μιλάει περισσότερα από εμένα. Είναι τρέλα αυτό», είπε.

Δείτε επίσης: «Δεν πρόλαβα ούτε να τον χαιρετήσω...» - Συγκινεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το "αντίο" στον Γιάννη Φλωρινιώτη

Το πρόβλημα με τα κιλά του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μια εξομολογητική και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 24/5 με τον παρουσιαστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του και την προσωπική του ζωή.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του Αρναούτογλου σχετικά με το ζήτημα των κιλών του, καθώς θέλησε για μία ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει, πως δε χωράει χιούμορ σε όλο αυτό, καθώς δεν αποτελεί μόνο αισθητικό ζήτησα (δείτε εδώ τι λέει για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα).

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας είμαι δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά ή οτιδήποτε άλλο το να αυτοτρολάρονται δεν με πειράζει. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή να μπαίνουν σε μία διαδικασία να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά.

Οι φορές που έχω μαλώσει με τα κιλά με κάποιους ανθρώπους και δημοσίως είναι γιατί δεν χωράει αστείο σε κάτι, που δεν ξέρεις γιατί κάποιος έχει βάλει τα κιλά.

Συνέχεια μου λένε (για τα κιλά). Είναι μεγάλη κουβέντα, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες γι αυτό...

Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία, να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει όλα αυτά, που θέλει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.