Φωτεινή Μπαξεβάνη: Κατέθεσε μήνυση εναντίων της Δώρας Χρυσικού για την υπόθεση Κιμούλη

Τι έχει συμβεί ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνεχίζεται η δικαστική κόντρα ανάμεσα στην Δώρα Χρυσικού και την Φωτεινή Μπαξεβάνη λόγω της υπόθεσης του Γιώργου Κιμούλη. Όπως έκανε γνωστό η εκπομπή Super Κατερίνα η πρώτη μήνυσε τη δεύτερη για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ, ενώ πριν λίγες ημέρες η δεύτερη μήνυσε την πρώτη.

Γιατί η Μπαξεβάνη μήνυσε την Χρυσικού

Πριν από λίγες μέρες η Φωτεινή Μπαξεβάνη μήνυσε τη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση. Και οι δυο μηνύσεις αφορούν τη συνεργασία της πρώτης με τον Γιώργο Κιμούλη όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο "Το Παγκάκι".

Μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίων του ηθοποιού (δείτε την εδώ), η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε στο ΣΕΗ πως φοβόταν να συναντήσει τον ηθοποιό 11 χρόνια μετά την Ιθάκη. Η Φωτεινή ωστόσο, είπε μια διαφορετικλη εκδοχή.

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση», ανέφερε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Δείτε επίσης: «Ήταν πολύ διαβασμένος, μίλησε για...» - Η Αναστασοπούλου ''έδωσε'' στεγνά το Γιώργο Κιμούλη

Είχαν φυγαδεύσει τη Ζέτα Δούκα από τον Κιμούλη - Άγνωστο περιστατικό πριν την καταγγελία της ηθοποιού

Η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχουν επαφές με τους δύο γνωστούς ηθοποιούς να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια και συγκεκριμένα μετά την αγωγή του ηθοποιού στη συνάδελφό του.

Πιο αναλυτικά, η Δούκα έχει κατηγορήσει τον ηθοποιό για άσχημη συμπεριφορά κατά τη συνεργασία τους! Μέσα από το Mega Καλημέρα την Παρασκευή 28/4 έγινε γνωστό, πως πριν το metoo της Δούκα υπήρχαν σημάδια, πως κάτι δεν πήγαινε καλά ανάμεσά τους.

Πιο αναλυτικά, Κιμούλης και Δούκα στο παρελθόν ήταν καλεσμένοι σε ίδια εκπομπή του κρατικού καναλιού, με την ηθοποιό να γίνεται γνωστό, πως είχε ζητήσει να μην έρθει σε καμία επαφή μαζί του, ενώ μάλιστα είχε ετοιμαστεί σε διαφορετικό καμαρίνι και έτσι δε συναντήθηκαν ποτέ στο πλατό, αλλά ούτε και στα παρασκήνια!