«Ήταν πολύ διαβασμένος, μίλησε για...» - Η Αναστασοπούλου ''έδωσε'' στεγνά το Γιώργο Κιμούλη

Σχετικά με την υπόθεση της Ζέτας Δούκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η υπόθεση μεταξύ της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη εξακολουθεί να βρίσκεται στα δικαστήρια, με τον ηθοποιό να κάνει αγωγή στη συνάδελφό του μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσχημη συμπεριφορά κατά τη συνεργασία τους.

Μέχρι να υπάρξει η τελική απόφαση του δικαστηρίου βλέπουμε, πως πολλοί συνάδελφοι των δύο ηθοποιών κάνουν δηλώσεις για Κιμούλη και Δούκα μιας και πρόκειται για μία από τις πρώτες υποθέσεις, που απασχόλησαν στο ελληνικό metoo.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το Γιώργο Κιμούλη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή έκανε ένα αναλυτικό σχόλιο, το οποίο προβλήθηκε τη Δευτέρα 2/5 στο Πρωινό και μάλιστα η ηθοποιός στάθηκε στο πρόσωπο του Κιμούλη τονίζοντας, πως ήταν καλά διαβασμένος σχετικά με τα όσα είπε έξω από τη δικαστική αίθουσα (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Κιμούλη μετά τη δίκη).

«Αυτό που θέλω να κουβεντιάσουμε είναι ότι στις χθεσινές δηλώσεις του ο Γιώργος Κιμούλης ήταν πολύ διαβασμένος, μίλησε για το κίνημα metoo, είπε ότι είναι υπέρμαχος του κινήματος metoo και μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό, γιατί χρησιμοποίησε τον πρώτο άνθρωπο από τον χώρο του θεάτρου, που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για κακοποιητικές συμπεριφορές ως έναν άνθρωπο, ο οποίος ψεύδεται», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα.

Άγνωστο περιστατικό πριν την καταγγελία της Ζέτα Δούκα με τον Κιμούλη

Να θυμίσουμε, πως η Δούκα έχει κατηγορήσει τον Κιμούλη για άσχημη συμπεριφορά κατά τη συνεργασία τους! Μέσα από το Mega Καλημέρα την Παρασκευή 28/4 έγινε γνωστό, πως πριν το metoo της Δούκα υπήρχαν σημάδια, πως κάτι δεν πήγαινε καλά ανάμεσά τους.

Πιο αναλυτικά, Κιμούλης και Δούκα στο παρελθόν ήταν καλεσμένοι σε ίδια εκπομπή του κρατικού καναλιού, με την ηθοποιό να γίνεται γνωστό, πως είχε ζητήσει να μην έρθει σε καμία επαφή μαζί του, ενώ μάλιστα είχε ετοιμαστεί σε διαφορετικό καμαρίνι και έτσι δε συναντήθηκαν ποτέ στο πλατό, αλλά ούτε και στα παρασκήνια!