Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Τρεις νέες αποχωρήσεις από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Ποιος φεύγει από την Μελέτη και πάει στην Ελένη;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Τρεις νέες αποχωρήσεις από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Εν όψει της νέας σεζόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να δρομολογούν τις αλλαγές που στο πρόγραμμά τους από Σεπτέμβρη. Ένας αυτούς και το Mega που θα σημειώσει πολλές αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε στον αέρα του Πρωινού μας, το πρωί της Δευτέρας, τρία είναι τα άτομα, μετά τον Σάββα Πούμπουρα που πλέον η αποχώρησή του θεωρείται δεδομένη, που θα χαιρετήσουν την Ελένη Μενεγάκη και θα ανοίξουν για αλλού τα πανιά τους.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην Ελένη

Δείτε επίσης: Ακολούθησε μετά την Εύα Αντωνοπούλου - Νέα αποχώρηση "βόμβα" από τον ΣΚΑΙ

«Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τηλεμαγειρέματα. Τι θα δούμε την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αρχικά τρία πρόσωπα πίσω από τις κάμερες αποχωρούν. Ο λόγος για τους Δήμητρα Καλφούντζου, η οποία φεύγει από την Ελένη Μενεγάκη, η κυρία Δέσποινα Τσόκου, η οποία είπε στην Ελένη Μενεγάκη εγώ θέλω να κάνω ενημέρωση κι αφού μπορώ.. και ο υπεύθυνος καλεσμένων Αλέξανδρος Πρίφτης. Τώρα τι γίνεται για τους μπροστά...

Θα έχουμε μια αποχώρηση, από τον Σάββα Πούμπουρα λένε οι πρώτες πληροφορίες, την ίδια στιγμή που ανοιχτεί πρόσκληση - πρόκληση έχει ο Κώστας Τσουρός που σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες φεύγει από την Ελεονώρα Μελέτη και πηγαίνει στην Ελένη Μενεγάκη», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας με τον Γιώργο Λιάγκα να επεμβαίνει «Άρα ο Πούμπουρας πάει στην Μελέτη» και ο δημοσιογράφος να απαντά «Ακριβώς»

Γιώργος Λιάγκας: "Για να το λήξουμε γιατί λέγονται πολλά, αποχωρήσεις δε θα έχουμε"

Με αφορμή το θέμα αυτό παρουσιαστής και πάνελ σχολίασαν και τα όσα ακούγονται και για την δική τους εκπομπή, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Τεργιάκης είπε: «Απλά να πω κάτι; Επειδή τα συζητάμε και εμείς, να μην μας κακοφαίνεται όταν μας συζητάνε στις άλλες εκπομπές και λένε τι θα γίνει στο Πρωινό. Γιατί όλοι αυτοί είμαστε στον αέρα ακόμη» ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια διαφορά. Εδώ τον μισό χειμώνα φέτος λέγανε πως το Πρωινό δεν θα υπάρχει του χρόνου. Πράγμα που δεν ετέθη ποτέ ούτε ως σκέψη σε κανένα στέλεχος του ΑΝΤ1.

Έχω βγει και έχω πει ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές. Να πω και κάτι για να μην παρεξηγηθώ. Είχα έναν φίλο που είχε ακίνητα και μου είπε πώς αυτός που πάει καλά δεν πουλάει ποτέ, μόνο αγοράζει. Δεν θα αποχωρήσει κανείς από το Πρωινό, από αυτούς που βλέπετε στον αέρα. Θα έχουμε προσθήκη στο Πρωινό, πάμε να γίνουμε καλύτεροι. Αποχωρήσεις δεν θα έχουμε. Για να το λήξουμε κιόλας, γιατί λέγονται πολλά. Δεν υπήρχε σαν σκέψη και ακουγόταν το χειμώνα πολύ. Μεσούσης της σεζόν τον Γενάρη να λένε ότι σταματάει και κόβεται το Πρωινό, κάτι που το βιώνω 30 χρόνια, θα τους στοιχειώσω. Κάθε χειμώνα κόβομαι. Και σκέφτομαι ότι γίνεται επίτηδες, κάθε χρόνο, την ίδια περίοδο! Και σε μια εκπομπή που πάει και καλά».