Ακολούθησε μετά την Εύα Αντωνοπούλου - Νέα αποχώρηση "βόμβα" από τον ΣΚΑΙ

Άδειασε το γραφείο του και έφυγε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ακολούθησε μετά την Εύα Αντωνοπούλου - Νέα αποχώρηση

Μια νέα απώλεια μετρά ο ΣΚΑΙ, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου η οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της με δάκρυα στα μάτια - δείτε τα τελευταία της λόγια στον αέρα του δελτίου. Μετά από 9 χρόνια συνεργασίας πήρε την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Την είδηση έκανε γνωστη η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, δίνοντας μάλιστα και ορισμένες πληροφορίες για την αποχώρηση αυτή.

Αυτός αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, έπτια από 9 χρόνια συνεργασίας

Ο λόγος για τον σύντροφο της Μαρίας Αναστασοπούλου, Γιάννη Κολοκυθά που ήταν υπεύθυνος των ενημερωτικών εκπομπών. Το συμβόλαιο του έληξε και πλέον ψάχνει νέα στέγη.

Το "καρφί" της Χριστίνας Σούζη για τις αποχωρήσεις από το κανάλι

Η Χριστίνα Σούζη και ο Χρήστος Κούτρας τοποθετήθηκαν δημόσια, για τις αποχωρήσεις από τον ΣΚΑΙ, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως από τότε που εντάχθηκε εκείνη στο εργατικό δυναμικό του σταθμού έχουν φύγει πολλά σημαντικά πρόσωπα, ενώ και οι δύο τόνισαν πως αυτοί οι αποχωρισμοί είναι πολύ δύσκολοι.

«Τι να σας πω; Υπήρχε σαφώς συγκίνηση, 15 χρόνια είναι αυτά! Όλα τα είδατε, ε; Τίποτα δεν σας ξεφεύγει! Εντάξει, κοντεύουν να φύγουν όλοι από τότε που είμαι εγώ εδώ. Έχω μείνει εγώ και ο Αλαφούζος. Ξέρω' γω, τι να πω πια», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη και συμπλήρωσε: «Προφανώς και της ευχήθηκα καλή επιτυχία, αλίμονο! Άλλωστε την αγαπάω τόσο πολύ, είναι τόσο καλό παιδί που της αξίζει ότι κι αν επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα».

Ενώ ο Χρήστος Κούτρας επισήμανε: «Παιδιά, εντάξει, αφήστε! Δεν είμαστε για αποχωρισμούς. Όλα καλά! Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει! Όλα καλά».