«Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου» - Συγκλονίζει η Αννούλα Φλωρινιώτη

«Με έβαλαν στην Εντατική και όταν συνήλθα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου» - Συγκλονίζει η Αννούλα Φλωρινιώτη

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Άννα Φλωρινιώτη μαζί με την μητέρα της, Μάχη και τον αδερφό της, Νίκο, λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη στο κοιμητήριο Σχιστού. Η οικογένεια του (δείτε που βρίσκεται ο μεγάλος του γιος, Σάββας), μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια.

Μάλιστα, ο Νίκος Φλωρινιώτης αποκάλυψε πως παίρνει χάπια για να καταφέρει να κοιμηθεί το βράδυ. Άλλωστε έχει αποκαλύψει πως έμενε μαζί με τους γονείς του, οπότε η απουσία του πατέρα του είναι αισθητή από το σπίτι.

Στην εκπομπή λοιπόν μεταξύ άλλων, η Άννα Φλωρινιώτη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό και συγκλόνισε. Συγκεκριμένα, έκαμε γνωστό πως είχε πάθει ανακοπή μπροστά στον πατέρα της και της έκαναν ηλεκτροσοκ, ενώ μπήκε εντατική.

Η αποκάλυψη της Άννας Φλωρινιώτη για τον πατέρα της, Γιάννη

«Είχα πάθει ανακοπή και προς τιμήν μου ο πατέρας μου είχε κάνει ένα εκκλησάκι μικρό στο σπίτι. Βέβαια, εγώ συνήλθα, σηκώθηκα. Μου είπε ο γιατρός "εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, τον πατέρα σου και τον αδερφό σου, τους έχεις πεθάνει". Έπαθα σαν αλλεργία κάτι με πείραξε. Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου. Και ο πατέρας μου ήταν σε μια καρέκλα, είχε πάθει σοκ και 3 μέρες δε μίλαγε. Είχε κάτσει στην καρέκλα και δεν κουνιόταν. Εμένα με έβαλαν στην εντατική και όταν συνήλθα μετά από κάποιες ώρες άρχιζα και ούρλιαζα και υπέγραψα να να με βγάλουν. Δεν είχα καταλάβει που ήμουν», εξομολογήθηκε.

«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε τσακωθήκαμε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε η Άννα Φλωρινιώτη λίγες ημέρες μετά την κηδεία του πατέρα της - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες. Ντυμένη στα μαύρα, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα της.

Επίσης, έδειξε στην κάμερα το πρώτο τετράδιο του σπουδαίου καλλιτέχνη, στο οποίο έγραψε τα πρώτα του τραγούδι σε παιδική ηλικία. Εξιστορώντας την ιστορία του, η κόρη του ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Δεν έχω κάτσει να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Όχι ότι δεν ξέρω, αλλά δεν έχω κάτσει ήρεμη ούτε για ένα λεπτό γιατί είχα τις ετοιμασίες για την τελετή για τρεις ημέρες, όλα εξ' ολοκλήρου εγώ, όπως καταλαβαίνεις έτρεχα από το πρωί ως το βράδυ. Γενικά, προσπαθώ να μην είμαι μόνη σπίτι, γιατί δεν τον αντέχω. Όπου κι αν κοιτάξω βλέπω τον μπαμπά μου. Όταν ξυπνάω με το που ανοίγω τα μάτια μου, βλέπω τον μπαμπά μου. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε όπως συνήθως. Ο μόνιμος τσακωμός μας με τον πατέρα μου από όταν ήμουν μικρή, είναι γιατί ήμουν απεριποίητη. Γι’ αυτό στην κηδεία φρόντισα να είμαι περιποιημένη όσο μπορω και άντεχα. Απο εδώ και πέρα να με βλέπει όπως ήθελε. Μου έλεγε παιδί μου γιατί το κάνεις αυτό;», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: Τον έντυσαν Βασιλιά - Αυτή την στολή του φόρεσαν

«Έλεγα στον πατέρα μου ότι δεν γίνεται να είναι ακόμη τόσο αφελής μετά από τον πόλεμο που δεχόταν. Ο πατέρας μου συγχωρούσε τον κόσμο ότι και να του έκανε και αυτό με τρέλαινε. Αυτός ήταν και ο μόνιμος τσακωμός μας», είπε συγκινημένη.

Και εξομολογήθηκε: «Είπα όλα όσα ήθελα στον πατέρα μου, λίγο πριν φύγει. Ήμουν από πάνω του, τον είχα αγκαλιά σφιχτά και του τα έλεγα όλα. Θεωρώ ότι με άκουγε και ακόμα και τώρα μας ακούει, το πιστεύω ότι είναι από πάνω μου. Μου έλεγε ότι θα μιλάω με τους πάντε και δεν θα υποτιμώ κανέναν και ακόμη ο σκουπιδιάρης θα σου χρειαστεί κάποια στιγμή. Δεν είμαι τόσο δυνατή και άξια για να συνεχίσω τα show του πατέρα μου. Είμαι πιο low άνθρωπος».

Στο τέλος έδειξε το πρώτο του τετράδιο με τα τραγούδια του: «Είναι το πρώτο του βιβλίο, είναι τετράδιο βασικά. Είναι το πρώτο τετράδιο που έγραφε τα τραγούδια του. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν τρία χρόνια. Και του λέω "μπαμπά κοίτα τι βρήκα, τι είναι αυτό;" Και μου λέει "αχ το πρώτο μου τετράδιο, παιδάκι πήγαινα και το σημείωνα, πούλαγα κουλούρια για να το αγοράσω. Παιδάκι μικρό, ένα παντελόνι είχα το έπλυνε η μαμά μου και πήγαινα μετά στη δουλειά"».