«Εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι;» - Χείμαρρος ο Σχίζας κατά του Μαρτίκα για το Survivor 5

«Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι;» - Χείμαρρος ο Σχίζας κατά του Μαρτίκα για το Survivor 5

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος απάντησε στον Σπύρο Μαρτίκα και στο σχόλια του πως του οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Survivor 2022.

«Mε λυπεί ιδιαίτερα, γιατί τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Νομίζω ότι μου οφείλει σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον στήριξα δύο μήνες πριν το τέλος, ήμουν δίπλα του και παίξαμε το παιχνίδι μαζί. Εκεί που δεν μιλούσε άρχισε να έχει άποψη», είχε δηλώσει ο Σπύρος στο Πρωινό μας - δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του και τον τσακωμό με τον Παρτσώλη.

Η απάντηση του Σχίζα στον Μαρτίκα

«Καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με είχε στηρίξει αρκετά, όπως και άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη δεν είναι δική μου, εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Aφού λοιπόν χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που λένε το ίδιο, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι; Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε. Τωρα αν ο Σπύρος λέει ότι του το χρωστάω, κακώς πήγα. Δεν έπρεπε να πάω, έπρεπε να μου το φέρουν στο σπίτι», τονίζει αμέσως μετά.

«Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι πέρσι και όταν αποχωρήσαμε. Φέτος κάτι χάλασε η σχέση, εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του, αυτός βγήκε και είπε κάποια πράγματα. Μάλιστα τον είχα πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε, αλλά δεν ήθελε να το σηκώσει, τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να με πάρει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια ο Στάθης, ρωτήθηκε και για την ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, που φάνηκε σαν να απαντάει στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχετικά με το χωρισμό τους: «Τυχαίο θα ήταν επειδή δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον. Πρώτη φορά το ακούω αυτό που έγραψε. Δεν έγραψα κάτι που είδα, το σκέφτηκα», είπε.