Πρωινό μας: Χείμαρρος ο Παρτσώλης κατά του Μαρτίκα - «Δεν είναι ριάλιτι εδώ! Με το καλημέρα μου είπε...»

«Με έκπληξη λοιπόν σε ακούμε όλοι εδώ που είμαστε 20 άνθρωποι να λες ένα τέτοιο ψέμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Χείμαρρος ο Παρτσώλης κατά του Μαρτίκα - «Δεν είναι ριάλιτι εδώ! Με το καλημέρα μου είπε...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, με σκοπό να απαντήσει για όλα όσα σημειώθηκαν μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Παρτσώλη.

Τι συνέβη με Μαρτίκα - Παρτσώλη

«Να σε διακόπτω ή να σε αφήσω να φλυαρείς» είπε ο Σπύρος...

«Με το καλημέρα σας, 8 δευτερόλεπτα μου είπε ότι φλυαρώ. Δεν είναι ριάλιτι εδώ είναι συνέντευξη αν θες Σπύρο μου να τηρούμε αυτούς τους κανόνες. Σε άκουσα λοιπόν να λες ότι το μεγαλύτερο ψέμα του Νίκου Μπάρτζη είναι ότι η Ασημίνα δεν κράτησε ποτέ κινητό. Με έκπληξη λοιπόν σε ακούμε όλοι εδώ που είμαστε 20 άνθρωποι να λες ένα τέτοιο ψέμα, γιατί μπροστά σε αυτούς τους 20 ανθρώπους η Ασημίνα παραδέχτηκε ότι κράτησε κινητό. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο λες, ένα τέτοιο ψέμα δημόσια», σχολίασε ο Νίκος Παρτσώλης.

Δείτε επίσης: «Να πω στον κύριο ότι τα μόνα γυαλιά που έβλεπε ήταν αυτά που πουλάει» - Πυρ και μανία η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά του Μαρτίκα

«Με την Ασημίνα δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις, ξεκινήσαμε διπλωματικά μα έχουμε μια σχέση δεν σε ενοχλώ, δεν με ενοχλείς. Μέσα λοιπόν από αυτό το παιχνίδι, ήξερε πως να κινηθεί για να βρει φαγητό. Σαφώς χρησιμοποίησε κινητό για να επικοινωνήσει, να βρει κινητό, αλλά δεν το χρησιμοποίησε για να δει το προφίλ της. Όταν ο Μπάρτζης βγαίνει και λέει είδα την Ασημίνα με κινητό, δεν την είδε ποτέ. Έπαιζε μια θεατρική παράσταση, απίστευτη. Η Ασημίνα ήρθε σε επαφή με λόκαλ για να βρει φαγητό, όχι ότο την είδε εκείνη την στιγμή να επικοινωνεί, αυτό ήταν το ψέμα του», του απάντησε.

Η δήλωση του για τον Ηλία Μπόγδανο

«Απέδειξε ότι μπορώ να παίξω τίμια το παιχνίδι. Για εμένα το Survivor είναι μια εμπειρία ζωής. Είμαι εμμονικός με τα γεγονότα όχι με τα πρόσωπα. Δεν θα το κερδίσει ο καλύτερος το All Star, αλλά ο πιο άξιος. Έζησε πολύ τον Ηλία Μπόγδανο, όσο ήταν μαζί μου, δεν είχε την παραμικρή παραβατική συμπεριφορά. Αυτό για τον Ηλία Γκότση δεν τον ξέρω».