«Εχθές τον ένιωσα! Ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και...» - Ανατριχίλα με την αποκάλυψη της Άννας Φλωρινιώτη για τον πατέρα της

«Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εχθές τον ένιωσα! Ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και...» - Ανατριχίλα με την αποκάλυψη της Άννας Φλωρινιώτη για τον πατέρα της

Η Άννα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου βρέθηκαν καλεσμένες σήμερα 12/6 στην εκπομπή T-live, όπου μίλησαν για το θάνατο του αγαπημένου, Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο καλλιτέχνης κηδεύτηκε την Παρασκευή 9/6 σε πολύ βαρύ κλίμα (δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο).

Μεταξύ άλλων, η κόρη του τραγουδιστή, Αννούλα αποκάλυψε ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό που ανατρίχιασε. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ένιωσε τον πατέρα της μετά το θάνατο του.

Η εξομολόγηση της Άννας Φλωρινιώτη για τον πατέρα της

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει. Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω "ποιος είναι;". Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και είπα στον φίλο μου να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;», εξομολογήθηκε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Το άγνωστο τραγικό περιστατικό όσο ήταν εν ζωή

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 νωρίτερα μαζί με την οικογένεια της, η Άννα Φλωρινιώτη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό και συγκλόνισε. Συγκεκριμένα, έκαμε γνωστό πως είχε πάθει ανακοπή μπροστά στον πατέρα της και της έκαναν ηλεκτροσόκ, ενώ μπήκε εντατική.

«Είχα πάθει ανακοπή και προς τιμήν μου ο πατέρας μου είχε κάνει ένα εκκλησάκι μικρό στο σπίτι. Βέβαια, εγώ συνήλθα, σηκώθηκα. Μου είπε ο γιατρός "εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, τον πατέρα σου και τον αδερφό σου, τους έχεις πεθάνει". Έπαθα σαν αλλεργία κάτι με πείραξε. Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου. Και ο πατέρας μου ήταν σε μια καρέκλα, είχε πάθει σοκ και 3 μέρες δε μίλαγε. Είχε κάτσει στην καρέκλα και δεν κουνιόταν. Εμένα με έβαλαν στην εντατική και όταν συνήλθα μετά από κάποιες ώρες άρχιζα και ούρλιαζα και υπέγραψα να να με βγάλουν. Δεν είχα καταλάβει που ήμουν», εξομολογήθηκε.