«Τώρα παιδιά, που πλησιάζουμε στο φινάλε...» - Έτοιμος να συγκινηθεί ο Μουτσινάς λίγο πριν πέσει αυλαία για το Καλό μεσημεράκι

Έχει μετανιώσει για την απόφασή του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τώρα παιδιά, που πλησιάζουμε στο φινάλε...» - Έτοιμος να συγκινηθεί ο Μουτσινάς λίγο πριν πέσει αυλαία για το Καλό μεσημεράκι

Δεν έχουν μείνει πολλές εκπομπές μέχρι τη στιγμή, που ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι θα ρίξουν αυλαία για φέτος με τον παρουσιαστή να αποχωρεί παράλληλα - προσωρινά - από την τηλεόραση.

Όπως έχει πει ο ίδιος νιώθει, πως κλείνει ένας μικρός κύκλος και πως έχει την ανάγκη μετά από τόσα χρόνια καθημερινής εκπομπής να ξεκουραστεί και να πάρει χρόνο με τον εαυτό του (δείτε εδώ πότε θα κάνει την τελευταία εκπομπή).

Παρά το γεγονός, που το break αυτό αποτελεί προσωπική επιλογή του παρουσιαστή φαίνεται να αισθάνεται περίεργα όσο πλησιάζει το τέλος κάτι, που δήλωσε τη Δευτέρα 12/6 στο φινάλε της εκπομπής του.

Οι δηλώσεις του Νίκο Μουτσινά για το φινάλε του από την τηλεόραση

«Τώρα, παιδιά, που πλησιάζουμε στο φινάλε, δε μπορώ να μιλήσω, να πω τίποτα, γιατί έχετε πάθει όλοι τρέλα, ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει. Αυτό έχετε πάθει. Ναι, δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ πολύ και εσάς...Τι να πω μωρέ; Εντάξει, είναι κάπως, τελειώνει. Όταν τελειώνει, έχει και χαρά αλλά έχει τελειώσει πια. Το προηγούμενο είχε ενδιαφέρον.

Θέλω να πω ότι είναι κάπως, μη νομίζετε, απλά δεν είναι τώρα να καθόμαστε εδώ πέρα και να στεναχωριόμαστε. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το "καρφί" του Μουτσινά για τον αντικαταστάτη του στον ΣΚΑΙ

Ο Μουτσινάς πέταξε ένα "καρφί" σχετικά με τον αντικαταστάτη του στον ΣΚΑΙ, ο οποίος θα παίζει ακριβώς στην ώρα που έβγαινε ο ίδιος στον αέρα του σταθμού.

Η Βάνια κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν ρώτησε ποιος ή ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη του χρόνου που ο ίδιος θα έχει αποχωρήσει.

«Αλλάζει ο καιρός, αλλάζει και η τηλεόραση, φεύγεις κι εσύ και να δούμε τώρα ποιος θα μπει στην ώρα σου», είπε η Βάνια και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Ξέρω δεν μπορώ να σου πω».