«Είναι ντροπιαστικό! Δεν γίνεται...» - Η ενόχληση της Ζουγανέλη για τις ερωτήσεις που κάνουν στον πατέρα της για την ίδια

«Είναι πολύ προσωπικό το αν κάνεις παιδί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι ντροπιαστικό! Δεν γίνεται...» - Η ενόχληση της Ζουγανέλη για τις ερωτήσεις που κάνουν στον πατέρα της για την ίδια

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 12/6 καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την τραγουδίστρια να μιλάει αναλυτικά για τη ζωή της, την καριέρα της αλλά και όσες αλλαγές έχουν γίνει τελευταία στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια δε δίστασε να αναφερθεί και σε όσα την ενοχλούν από τη στιγμή, που έγινε δημόσιο πρόσωπο και έτσι η ζωή της απασχολεί τα μέσα και τον τύπο. Οι ερωτήσεις όμως στον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη σχετικά με το αν θα κάνει παιδί την έχει κουράσει (δείτε εδώ τι απαντάει ο ίδιος για τη νέα της σχέση).

Η ενόχληση της Ελεονώρας Μελέτη για την ερώτηση που κάνουν στο Γιάννη Ζουγανέλη

«Έχει παραγίνει πλέον, έχουμε φτάσει σε σημείο να ερμηνεύονται από τον οποιοδήποτε τα πάντα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, που ακόμα και στα σόσιαλ και σε όλα δεν έχω ενεργή δράση όλη μέρα...Κάποιες στιγμές νιώθω την ανάγκη να το κάνω για το κοινό που με παρακολουθεί αλλά και για την εργασία μου την ίδια, που πλέον καλώς ή κακώς διαφημιζόμαστε από αυτό το project.

Δεν μπορεί τώρα να πρέπει να προσέχω 24 ώρες το 24ωρο, μήπως τα μάτια μου δείξουν κάτι που κάποιος θα το παρερμηνεύσει και θα πει... δηλαδή έχει παραγίνει. Ο καθένας ερμηνεύει μια μελαγχολία...

Ο μπαμπάς μου μιλάει, τι να κάνω δε μπορώ να τον φημώσω, έχει πει κάποια πράγματα μέσα στη διάρκεια αυτών των χρόνων, που τα είπε γιατί είναι αυθόρμητος και έχουν πάρει πάρα πολύ μεγάλη έκταση. Δεν μπορεί να φτάνουμε τώρα το 2023, που παλεύουμε για τα δικαιώματα των γυναικών και να πηγαίνουν φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι να τρέχουν πίσω από τον πατέρα μου και να λένε απομακρυνθήκατε από το να γίνεται παππούς;

Είναι λίγο ντροπιαστικό για μία γυναίκα. Δεν γίνεται συνέχεια να μας προσδιορίζει κάτι τέτοιο, είναι πολύ προσωπικό το αν κάνεις παιδί ή δεν κάνεις είναι μία επιλογή που δεν αφορά και σίγουρα όχι τον πατέρα… θα προτιμούσα να είχαν ρωτήσει εμένα, σίγουρα ο πατέρας μου έκανε το λάθος και το είπε πρώτη φορά», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι δηλώσεις της Ζουγανέλη για το διαζύγιο της

«Δεν μπορώ να πω στη διαδικασία να πρέπει κάθε μου επιλογή να την ανακοινώνω, να ζητάω την άδεια και τη γνώμη, μπορώ να το κάνω αυτό και το κάνω έμμεσα με τη δουλειά μου!

Για την καθαρά προσωπική μου ζωή δεν θέλω να βγω και πω αυτό συμβαίνει, γιατί κάποια άλλη στιγμή μπορεί να μην θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν νιώθω ότι κρύβομαι και το ευτυχές είναι ότι δεν έχω και τίποτα να κρύψω! Δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα και δε θεωρώ ότι κάτω από τη ζωή μου υπάρχει κάποιο μυστικό ή κάτι...είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, μου συμβαίνουν τα ίδια πράγματα, που συμβαίνουν και σε όλους με όλα τα συναισθήματα.

Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι μια αλλαγή και περνάς σίγουρα μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε, είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω γιατί αυτό είναι το όμορφο της ζωής. Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο και όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο! Δε με ενδιαφέρει η ζωή κανενός άλλου», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.