«Τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο, που...» - Η όλο νόημα απάντηση της Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη

Σχετικά με το γιο του, Φοίβο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο, που...» - Η όλο νόημα απάντηση της Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό της στην κάμερα του Breakfast at star με την δημοσιογράφο να μιλάει για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, Αρένα αλλά και για τη συνεργασία της με το Γιώργο Παπαδάκη.

Η ίδια μάλιστα ερωτήθηκε από το ρεπόρτερ σχετικά με μία απάντηση, που είχε δώσει πρόσφατα ο Παπαδάκης αναφορικά με το γιο του Φοίβο Παπαδάκη και το τηλεοπτικό του μέλλον, που είναι αμφίβολο (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Σε κάθε περίπτωση, η Αναστασοπούλου έκανε σαφές, πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Παπαδάκη, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη συμπάθεια και στο γιο του Φοίβο, τον οποίο έχει γνωρίσει σχετικά πρόσφατα.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για το Γιώργο Παπαδάκη

«Εγώ τον Φοίβο τον λατρεύω οπότε τι να πω, του έχω φοβερή συμπάθεια παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, εξαιρετικό δημοσιογράφο και καταπληκτικό παιδί. Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο Γιώργος ή αν έχει κάτι διαφορετικό, ξέρω όμως ότι είναι καταπληκτικός σε αυτό, που κάνει και είναι εξαιρετικό παιδί. Καλά αστειεύτηκε ο Γιώργος, αλλά τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο που μιλάει τον γιο του;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η ανακοίνωση της Αναστασοπούλου για το μέλλον της στο Καλημέρα Ελλάδα

«Όταν τα έχει φέρει έτσι η ζωή και είσαι με έναν άνθρωπο που έχετε το ίδιο πρόγραμμα, είναι όλα λίγο πιο εύκολα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να βγαίνουμε σε έξαλλα πάρτι στην καθημερινότητά μας, αλλά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις Παρασκευή και Σάββατο. Βρίσκουμε διεξόδους δηλαδή...

Όταν κάνω την Αρένα το βράδυ δε θα πηγαίνω στον Παπαδάκη το πρωί. Ξέρεις τι γίνεται φεύγουμε από την Αρένα 2 η ώρα το πρωί κλείνει η Αρένα...εγώ κανονικά ξυπνάω στις 2:55. Δε γίνεται δυστυχώς. Κοιμάμαι 9-9.30 και δεν προλαβαίνω να δω τίποτα από τα πρωινά, που βλέπει ο κανονικός κόσμος και έχουμε κάτι να σχολιάσουμε την άλλη ημέρα. Στις 4 έχουμε σύσκεψη», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.