«Κάνω 2 χρόνια ψυχανάλυση! Ήμουν...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λιόλιου στο The 2night show

«Ξυπνάω και κάνω πάνω από δυο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο γιατί σκέφτομαι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Κάνω 2 χρόνια ψυχανάλυση! Ήμουν...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λιόλιου στο The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 12/6 υποδέχθηκε στο πλατό του The 2night show, την υπέρλαμπρη Κατερίνα Λιόλιου. Με ένα λευκό κολλητό και με όλη την πλάτη έξω, φόρεμα, η νεαρή τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλους και για όλα.

Τι κατάφερε να αποκτήσει, για πρώτη φορά στα 28 της χρόνια, και πόσο επηρέασε την καθημερινότητά της; Από γυναίκες ή από άντρες συναδέλφους, έχει αντιμετωπίσει «θεματάκια» ανταγωνισμού στον καλλιτεχνικό χώρο; Σε αυτά κι άλλα πολλά απάντησε χωρίς να έχει κανέναν ενδοιασμό.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Λιόλιου στο The 2night show

Η αλλαγή στη ζωή της

«Έχω κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στη ζωή μου. Εγώ μέχρι τα 28 μου δεν οδηγούσα, οπότε αποφάσισα φέτος να βγάλω δίπλωμα. Είναι αλλαγή. Κανένας δεν ενθουσιάστηκε γιατί από τα 18 τους το έχουν δεδομένο. Κινούμε στα νότια, και να προσέχεις γιατί ακόμα έχω το “Ν”. Μου αρέσει ο δρόμος γιατί έχει αίσθηση υπευθυνότητας που δεν την είχα τόσο αυξημένη. Είχα την αίσθηση ότι της προκατάληψης για τις γυναίκες και του χώρου. Είναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», αποκάλυψε.

«Το “Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα” το άκουσα σε ένα ταξί, ενός μεγάλου κυρίου. Το έλεγαν τα αδέρφια Διονυσίου και ήταν μπροστά από την εποχή τους. Πειραματίστηκαν», εξήγησε και μίλησε για το νέο νησιώτικο τραγούδι της.

Η προσωπική της ζωή

Στα προσωπικά μου… (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της) είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως.

Ξυπνάω και κάνω δύο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ανοίξω το κινητό μου, γιατί σκέφτομαι. Από τα πιο απλά ξεκινάω και μετά το ανοίγω, αλλά συνήθως δεν καταλήγει πουθενά», τόνισε.

«Η διασκέδασή μου πλέον είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι, σίγουρα θα είναι η κολλητή μου, η Έλενα Κώνστα, θα κάτσουμε με τις παρέες μας με τις ώρες και θα αναλύουμε τα πάντα. Αυτό με διεγείρει σαν ον. Να μπορώ να έχω επικοινωνία με τους γύρω μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η δουλειά της

«Από γυναίκες δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Με αγαπάνε για κάποιο λόγο οι γυναίκες. Κάποια θεματάκια που μπορεί να αντιμετώπισα στα χρόνια ήταν από άντρες. Με τις γυναίκες αλληλοστηριζόμαστε και είμαι χαρούμενη γι αυτό».