«H κουβέντα πάει αλλού! Mα μη με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα» - Αποχώρησε η Ηλιάκη έπειτα από ερώτηση για τον Μουτσινά

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«H κουβέντα πάει αλλού! Mα μη με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα» - Αποχώρησε η Ηλιάκη έπειτα από ερώτηση για τον Μουτσινά

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Ηλιάκη, μετά το τέλος των γυρισμάτων της εκπομπής Flashback του ANT1. Η παρουσιάστρια η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα και μόνιμα πλέον μαζί με το σύζυγό της, επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση.

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, την ρώτησαν για το τηλεοπτικό της μέλλον, για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εκπομπή, αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά, αφού οι σχέσεις τους πλέον δεν είναι όπως ήταν...

«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στο Flashback, ήταν από τις ωραιότερες συνεργασίες μου. Θεωρώ ότι είναι μία εκπομπή που με ταξιδεύει, αυτά είναι και τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο τις ώρες που προβάλλεται. Έχει μία νοσταλγία, μια γλυκύτητα. Το διασκέδασα πολύ γιατί θυμήθηκα και εγώ τα παλιά μου. Για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης σεζόν του Flashback η παρουσιάστρια διευκρινίζει: «Δεν έχω ενημέρωση. Φαντάζομαι όμως ότι το αρχείο του ΑΝΤ1 είναι τεράστιο, οπότε θα υπάρξει υλικό, αν. Εμένα το αποτέλεσμα μου αρέσει, τώρα ο καθένας ξέρεις... αν σε κάποιον φάνηκε κάπως, ο καθένας έχει τη γνώμη του», είπε αρχικά για την εκπομπή.

Ενώ, για τα αρνητικά σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε: «Όχι δεν είδα. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε. Είπαμε τα βρήκαμε αλλά όχι τόσο»

«Η μικρή Κατερίνα, την έχω μακριά από την τηλεόραση και τις οθόνες. Είναι δυο χρονών μωρέ. Τις προάλλες λίγο πέρναγε την ώρα που έβλεπε και είπε "μαμά χορεύει"», είπε στη συνέχεια για το αν την βλέπει η κόρη της στην τηλεόραση.

Η ερώτηση που δέχτηκε η Ηλιάκη για τον Μουτσινά και αποχώρησε

«Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να λείψει από την τηλεόραση. Αν βέβαια είναι αυτή η ανάγκη του, το αντιλαμβάνομαι και το σέβομαι απόλυτα αλλά σαν τηλεθεάτρια θα μου λείψει», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ και γενικά από την τηλεόραση (δείτε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του).

Όταν ωστόσο την ρώτησαν αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του, έφυγε τρέχοντας προς το αυτοκίνητό της, λέγοντας «Τώρα η κουβέντα πάει αλλού, γειά σας παιδιά, μα μη με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα».