Η κίνηση του Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Βίντεο ντοκουμέντο από την βάπτιση που βρέθηκαν μαζί λίγο μετά τον χωρισμό τους

«Πίνει ένα ποτό και κοιτάει την Αλεξάνδρα Λάγνα, αυτό καταλαβαίνω», σχολίασε ο Τσουρός στο Mega Καλημέρα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η κίνηση του Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Βίντεο ντοκουμέντο από την βάπτιση που βρέθηκαν μαζί λίγο μετά τον χωρισμό τους

Ένας μήνας έχει περάσει, σχεδόν, από την ημέρα που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι που κάποτε έμενα με τον Στάθη Σχίζα και μετακόμισε στο κέντρο του Κολωνακίου (δείτε εδώ πόσο πληρώνει για το νέο της σπίτι).

Μετά από έναν μήνα, λοιπόν, το πρώην ζευγάρι, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες, όχι απλά σε κοινή παρέα, αλλά και στο ίδιο τραπέζι, να κάθεται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένοι στην βάπτιση του παιδιού ενός φιλικού τους ζευγαριού κι εννοείται πως χωριστά έφτασαν και χωριστά έφυγαν αλλά κατά την διάρκεια της βραδιάς ήταν δίπλα δίπλα.

Σύμφωνα, βασικά, με όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου και προβλήθηκε το βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω, ο επιχειρηματίας ενώ καθόταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, κατά την διάρκεια της βραδιάς η καρέκλα του έφτασε δίπλα ακριβώς στην Αλεξάνδρα, η οποία ήταν ευδιάθετη και συνοδευόταν από έναν της φίλο.

Μαζί σε βάπτιση Παναγιώταρου & Σχίζας

Σύμφωνα με την Άννα Ζηρδέλη που μετέφερε το ρεπορτάζ και σήμερα κι εχθές, «Η Αλεξάνδρα δεν ήρθε στο μυστήριο καθυστέρησε γιατί είχε και χάλια καιρό χθες και βρεθήκανε στη δεξίωση. Τώρα ότι μπόρεσα να δω γιατί ήμασταν από την άλλη πλευρά. Είχαν μία απόσταση με 3-4 καρέκλες, αλλά την ώρα που πήγαν για να βάλουν το φαγητό, είδα τα μάτια μου τον Στάθη να είναι πίσω από την Αλεξάνδρα και να θέλει να τη βοηθήσει να της βάλει το φαγητό στο πιάτο, να την ακουμπάει στον ώμο. Εγώ πιστεύω ότι ο Στάθης είναι ακόμα καψούρης με την Αλεξάνδρα». Δείτε περισσότερα εδώ.