«Μονίμως βγαίνει μια κοπέλα και μου ζητάει να...» - Ένταση στο Πρωινό μας με Γραμμέλη, Σκορδά, Χριστοπούλου για την Μέγκι Ντρίο

«Δηλαδή, εμείς που είμαστε πιο μεγάλες από σένα Μέγκι μου από εσένα, τι πειράζει;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μονίμως βγαίνει μια κοπέλα και μου ζητάει να...» - Ένταση στο Πρωινό μας με Γραμμέλη, Σκορδά, Χριστοπούλου για την Μέγκι Ντρίο

Η εκπομπή Πρωινό μας, έδωσε την απάντηση της στις αιχμηρές δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο, η οποία σε έξαλλη κατάσταση είπε ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένη στο πλατό, καθώς, έχουν μιλήσει πολύ άσχημα προς το πρόσωπο της.

«Υπάρχει εκπομπή που δεν θα πήγαινα καλεσμένη γιατί έχω δώσει συνέντευξη και μετά με έχουν σχολιάσει άσχημα με τον χειρότερο τρόπο. Αυτή η εκπομπή είναι της Φαίης Σκορδά. Δεν γίνεται να μου παίρνουν συνέντευξη και...», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μέγκι - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Οι αντιδράσεις στο Πρωινό μας για τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα για τη Μέγκι; Εγώ Μέγκι μου, αγάπη μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε η Έλενα Χριστοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμπληρώνει και να αποκαλύπτει: «Εγώ το έχω πει κι έχω πει και χειρότερα».

Σχετικά με το λάθος που έγινε με το όνομα της στην αρχή και δημοσιογράφος την είπε "Ραμόνα", η Φαίη Σκορδά, σχολίασε: «Τι φταίει η Ραμόνα; Μπερδέυτηκε ο δημοσιογράφος, δεν το έκανε επίτηδες. Έχουν υπάρξει και χειρότερα. Της είπε ότι είναι πιο μεγάλη, και τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή, εμείς που είμαστε πιο μεγάλες από σένα Μέγκι μου από εσένα, τι πειράζει; Τα σχόλια υπάρχουν, εμείς σε περιμένουμε στην εκπομπή».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια έδωσε το λόγο στην Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία ήταν κάθετη στην άποψη της, γεγονός που έφερε και μια μικρή ένταση στο πλατό.

«Εγώ δεν αλλάζω κάτι από αυτά που έχω πει. Αυτά που έχω πει θα μείνουν εκεί. Και η υποκουλτούρα θα μείνει εκεί και αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Και είμαι και 30 χρόνια μεγαλύτερή της. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Μονίμως βγαίνει μια κοπέλα και μου ζητάει να ανακαλέσω και να ζητήσω συγγνώμη. Δεν ανακαλώ. Μη μας ξανακάνει δήλωση. Εγώ προσωπικά θα ζήσω μια χαρά αν δεν μου ξαναμιλήσει η Μέγκι Ντρίο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα μου πει η κυρία Ντρίο. Σέβομαι την άποψή της, αλλά είναι κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω. Δεν αλλάζω τίποτα απ’ όσα έχω πει. Δε θα λέω τη γνώμη μου μην χαλάσει η διάθεση;», δήλωσε η δημοσιογράφος.