«Ποια άποψη, παιδιά; Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Ελισάβετ Μουτάφη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ξέσπασε στον αέρα του Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ποια άποψη, παιδιά; Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Ελισάβετ Μουτάφη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 13/6 η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Απάντησε, λοιπόν, για τον τρόπο που της συμπεριφερόταν στα γυρίσματα και πίσω από τις κάμερες, ενώ εξήγησε εάν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του μετά από όλα αυτά, μιλώντας και για το γεγονός πως ζητούν να επιστρέψουν ξανά στην τηλεόραση οι σειρές που πρωταγωνιστούσε (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει σήμερα για να επιβιώσει οικονομικά). Παρόλα αυτά, υπήρξε και μία ερώτηση που την έκανε έξαλλη.

Η έντονη αντίδραση της Ελισάβετ Μουτάφη σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Φυσικά και έκανε καλό στο Θέατρο το MeToo, παντού έκανε καλό. Εγώ δεν βγήκα να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν ούτε θύμα ούτε μάρτυρας. Μου ζητάνε να πω την άποψή μου. Ποια άποψη, παιδιά; Όταν έχει συμβεί βίαιη συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο, εννοείται ότι είμαστε με το μέρος του. Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;», είπε αρχικά με έντονο ύφος.

Και έπειτα δήλωσε για την επανάληψη των σίριαλ που πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είναι μία ερώτηση δύσκολη, το έχω σκεφτεί πολύ. Εμένα ο Πέτρος δεν μου φέρθηκε ποτέ άσχημα, δεν έτυχε, δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Όμως οι συναδέλφισσες, που είναι φίλες και αξιόλογες, δεν τρελάθηκαν μια μέρα και βγήκαν και είπαν ότι συνέβη αυτό.

Ένας άνθρωπος που έχει μία τέτοια επικινδυνότητα θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεται στον χώρο εργασίας, γενικά όχι μόνο στην τηλεόραση. Εγώ δε νιώθω ότι θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε θα πήγαινα να τον δω στο θέατρο. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Όταν ένας άνθρωπος έχει φερθεί βίαια σε συναδέλφους μου, δεν νιώθω ότι θα ήθελα να πάω να δουλέψω μαζί του».

Διαβάστε επίσης: «Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν...» - Πρωτοφανές περιστατικό για την Ελισάβετ Μουτάφη έξω από εκκλησία